Правителството никога не е водило война с който и да

...
Правителството никога не е водило война с който и да
Коментари Харесай

Дончев: Правителството никога не е водило война с който и да било бизнес

Правителството в никакъв случай не е водило война с който и да било бизнес – дребен, огромен, непознат или български, още повече такива прочувствени категории като възмездие. Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев.
На държавните управления „ Борисов 1, 2 и 3” предложение от ЧЕЗ към страната не е правено, сподели в коментар на изявлението на Томаш Плескач, който дава отговор за задграничните интензивности на ЧЕЗ.
Енергоразпределително сдружение не се купува, както се купува автомобил, велосипед или мотоциклет, съобщи Дончев.
„ Това се прави с писмо, аз такова писмо не съм виждал. Ако сходно предложение е правено в други държавни управления, служебни, това е различен въпрос, само че ще се провери”, сподели още вицепремиерът.
Дончев разяснява и митингите във връзка със договорката: „ Не очаквайте от мен да бъда дотолкоз дебелокож да недооценявам която и да е форма на публично неодобрение, изключително когато е под прозорците ми, въпреки че в съответния случай това си беше изнесено съвещание на парламентарната група на левицата, плюс другари.
Разбира се, всеки има право да провежда митинги, в това число политически, какъвто беше днешният. Ако нещо ме тормози, това е по-скоро радикалната изразителност, обвързвана с послания срещу Европейски Съюз.
Ако продължаваме по този начин, скоро въпросът няма да е дори кой да ръководи, а ще може ли въобще да се ръководи, тъй като се получава по този начин, че опозицията редовно унищожава целия инструментариум на държавността, с който могат да се вършат политики”.
Европейски Съюз към този момент е неприятен, това е ясно. Не бива да се слушат гласовете от чужбина, въпреки че ние сме членове на Европейски Съюз и би трябвало да съблюдаваме европейското законодателство като най-малко.
После – щом е концесия е нещо неприятно, спогодба, напоследък по формулировка е нещо неприятно, социална поръчка е нещо неприятно, европейски пари – това са пари за крадене, без резултат, това е обезателно спекулация. Като изброим още три-четири сфери, където са ориентирани ударите върху опозицията, простете, само че то не остана управнически инструментариум, с който някой може да ръководи, да прави политики.
Разбирам, че нагледно казано би трябвало да се стреля по екипажа и по капитана, само че би трябвало да се пази лодката, тъй като ние друга лодка нямаме, имаме една страна.
Ако в нечия глава се прожектира римейк на събитията от 2013 година, няма причина да се случи същото, безапелационен беше вицепремиерът, представен от бтв.
На въпроса схванал ли е кои са гадовете, Дончев отговори, че надали можем да го сведем до голям брой с ясно изложение на участниците.
Според него това са тези, които се пробват да придобият политически изгоди с неполитически средства – полупартизантски способи.
Разговорът с Гинка Върбакова беше извънредно образован със спокоен звук. Тя беше бизнес грамотна и с лекост разясняваше елементи към сдружението си и договорката, разясни Томислав Дончев.
Искането страната да взе участие в договорката е подбудено от това, че тя би трябвало да се намеси и да подсигурява спокойствието на всички хора, които с съображение или без съображение са тревожни, разясни вицепремиерът.
Борисов е изискал цялостен надзор – 100% от собствеността на сдружението. Коментирани са от 34% до цялостната благосъстоятелност – безапелационен отговор от нейна страна нямаше и то не за друго, а тъй като е нужно и единодушието на този, който продава.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Политика  Българска социалистическа партия: Борисов да се разграничи от изявлението на Валери Симеонов Българска социалистическа партия: Борисов да се разграничи от изявлението на Валери Симеонов  Прокуратурата към този момент няма да ревизира от кое място са парите, с които Прокуратурата към този момент няма да ревизира от кое място са парите, с които " Инерком " купува ЧЕЗ  Предприемат ограничения за следеното изпускане на язовир Предприемат ограничения за следеното изпускане на язовир " Тича "  Борисов за самоотбраната: Някой може да простреля деца, берящи череши в двора му, не че е вярно Борисов за самоотбраната: Някой може да простреля деца, берящи череши в двора му, не че е вярно  Сидеров към Симеонов поради съветския патриарх: Да се извини Сидеров към Симеонов поради съветския патриарх: Да се извини Интервю Още Кметът на Банско: Изпълнили сме приходната част на бюджета с 99%
Извън тематиката с концесията на ски зоната в Банско, Общия устр...
Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа уп Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Предизвикват деца да творят на тематика " Въл...
Малки асеновградски художници ще получат късмет да покажат своя гений в рисуването. Малчуганите могат да развихрят въобржението си и да...
Правителството отдръпва Истанбулската конве... Прав(о) или не: Президентът (ВИДЕО) Управляващите уголемяват рамките на неиз... 10 техники за намаляване, които в действителност р... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 7 март
Овен През този ден не правете взаимни отстъпки с бизнес сътрудниците си. Не забравяйте, че общите старания ще допринесат и за вашите изгоди. Те...
Протестът на Българска социалистическа партия против Борисов - с крясъци... Млада жена е убита от приятеля си в София " За да не му се случи нещо ", посъветвали с... Новините: Най-важното за деня, 6 март НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Симеонов похвали Борисов за ЧЕЗ, изкара...
Вицепремиерът Валери Симеонов похвали министър-председателя Бойко Борисов за решението държавното присъединяване в договорката с ЧЕЗ да бъде 34%....
Парламентът отряза Българска социалистическа партия за референдум за Ис... Върбакова се хвали от Чехия: Парите за ЧЕЗ... Митът за братската съветска обич Борисов: Народът ни избра, народът го поис...  www.expert.bg  18 страни от СТО на протест против митата на Тръмп 18 страни от СТО на протест против митата н...  Прокуратурата към този момент няма да ревизира парите на Гинка Върбакова Прокуратурата към този момент няма да ревизира п...  Прогнози за развиването на бизнеса Прогнози за развиването на бизнеса  ЧЕЗ: Предлагахме на българското държавно управление да влезе в договорката, то отхвърляше ЧЕЗ: Предлагахме на българското правител...  www.iwoman.bg  Перфектният тъмнокож модел. Да, но не! Перфектният тъмнокож модел. Да, но не!  Митове за женското тяло по време на секс Митове за женското тяло по време на секс  Ирина Флорин се съблече гола на 57 (снимка) Ирина Флорин се съблече гола на 57 (сним...  3-те най-велики дами измежду зодиите 3-те най-велики дами измежду зодиите  http://www.sportlive.bg  Първа лига НА ЖИВО: Черно море - Левски 1:2 Първа лига НА ЖИВО: Черно море - Левски...  Звезда на Ливърпул взема решение бъдещето си след края на сезона Звезда на Ливърпул взема решение бъдещето си сл...  В ПСЖ към този момент знаят кой ще е новият треньор В ПСЖ към този момент знаят кой ще е новият треньор  Това решение на Зидан дефинитивно изгони Гарет Бейл от Реал Мадрид Това решение на Зидан дефинитивно изгони... Интервю Още Кметът на Банско: Изпълнили сме приходната част на бюджета с 99%
Извън тематиката с концесията на ски зоната в Банско, Общия устр...
Кметът на Банско: Кауза при еколозите за парк " Пирин " ли? Тъпа уп Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Нови Най-четени Най-коментирани Пациентски организации оферират отпадане на таксата за посещаване при... 38 0 Европейска комисия извади България от страните с несъразмерни несъответствия... 54 0 Берлускони разгласи, че ще поддържа водачът на „ Северна лига “ за премиерс... 53 0 Българска социалистическа партия: Борисов да се разграничи от изявлението на Валери Симеонов... 132 1 Експерти са разпознали веществото, с което е токсичен Сергей Скрипал...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР