Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек, а

...
Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек, а
Коментари Харесай

Бойко Борисов за записите с кеша на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е почтен човек, а последните записи го демонстрират
Тук си приказват по какъв начин си носят кеша, по какъв начин ще финансират изборите, по какъв начин ще купуват избори. Това е вина. Те бързо би трябвало да влязат в пандиза. Много е незабавен този углавен кодекс, доста. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управническата стратегия на партията.

„ Като гледах хората на ГЕРБ, които показаха програмата и като чувам тези от ППДБ, е, в действителност моите са ярки персони. Това ми дава съображение да не поддържам повече непознати оферти за промени, които ни доведоха и с Конституцията и с други неща до това, което става сега.

" Благодарен съм за срещата, която имахме по-рано през днешния ден със синдикатите и работодателите. ГЕРБ продължаваме да имаме вяра, че една партия, която се явява на избори, би трябвало да каже на хората какво ще прави и с кой ще го прави.  Разбирам ги сътрудниците от Кирил Петков. Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е почтен човек, а последните записи го демонстрират. Много ми е забавно по какъв начин подкрепящите ги медии ще интерпретират морала на тези, които действително купуват гласове. Става въпрос за милиони. Как ще ги интерпретирате? Какво ще говорите? Чак ми е жалост за вас ”, добави Борисов.

На 9 юни Европа ще стане също друга, хайде не, на 10-11 ще разберем, разяснява още Борисов.

" Светът е доста комплициран. Много е значимо дали крайнодесните сили ще преобладават. И ние в средата – ЕНП, ще имаме сложен избори, добави Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР