Правителството не трябва да се притеснява и съобразява срещу какви

...
Правителството не трябва да се притеснява и съобразява срещу какви
Коментари Харесай

Дончев за компроматите на Божков: Горанов не е слагал политически чадър върху никого

Правителството не би трябвало да се тормози и преценява против какви хора се заема. Така вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител отговори на въпрос дали се опасява да се изправи против предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Вицепремиерът отговори и на въпроси по отношение на "компрометиращият " чат, който Божков разгласява против финансовия министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва.

Скандалният Божков с нов опит да дестабилизира страната

"Отговорност на министрите е да наблюдават и за работата на институциите. Дори и аз давам постоянно скъпи препоръки на администрацията ", сподели той пред БТВ.

"Министър Горанов съобщи, че няма терзания и нищо неправилно не е правил. Не мисля, че е слагал " политически чадър " върху някого ", разкри Дончев.

Припомняме ви, че против Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства.

Вижте позицията на Владислав Горанов за есемесите на Божков

"Не се завръща соц-а ", отговори вицепремиерът по отношение на новината за основаването на държавни бензиностанции у нас.

"Това е още един метод да запазим пазара конкурентен и с най-хубавите цени за потребителите ", добави по тематиката Дончев.

Създават държавни бензиностанции

"Има заплаха да пуснем децата на детски градини. Въпросът ще се реши до седмици ", разкри Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Вицепремиерът съобщи, че всички ограничения на страната са безплатни, в това число и схемата 60/40.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР