Правителството не тласка държавата към война. Нямам основание да говоря

...
Правителството не тласка държавата към война. Нямам основание да говоря
Коментари Харесай

Борисов: Аз няма да сваля правителството

" Правителството не тласка страната към война. Нямам съображение да приказвам от името на държавното управление, а от името на ПГ, че целият либерален свят оказва помощ на Украйна -кой с каквото може. От първия ден на войната България е изнесла голямо количество оръжие за Украйна, единствено че разликата сред комерсиалната цена и доставката е два пъти. Някои комисионери са лапали от 23 до 100% облага, не знам кой - който е управлявал тези процеси в последните години - постоянни, служебни ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

" Не си пиша с никого SMS-и ", разяснява Борисов. " Не виждам какво да стоплим, то си е топло ", акцентира той. " Вчера се срещнах с Лена Бориславова и разбрах същинските планове какви са - да ръководят страната еднолично както Народното събрание, по този начин и законодателната власт, регулаторните органи ", разяснява Борисов.

" Имаме поголовни смени на фрагменти в министерствата, а организациите, които напълно управляват, в този момент желаят и регулатора. Навсякъде си назначават техните хора, те нямат политическо семейство и оферират и еврокомисар, значи те желаят всичко ", уточни Борисов. Те вършат всичко, което Делян Добрев предупреждаваше, и в това време желаят да ръководят и нашата ПГ.Видяха, че и другите партии не ги желаят. Припомням, че Денков твърдеше че работи с всички партии и ще търси болшинство от всички партии ", акцентира Борисов.

" Смята се, че на нас някой ни е бил дал. Ние ви дадохме, ние нищо не сме желали и не сме получили, нашето право идваше от изборите. Излиза, че ни плашат, че отново ще падне държавното управление. Аз няма да смъква държавното управление и с всичките си дейности до момента показахме безспорна непоклатимост и държавното управление съществува с помощта на нас ", безапелационен е Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР