Правителството на Унгария е преразгледало дългосрочната си енергийна стратегия и

...
Правителството на Унгария е преразгледало дългосрочната си енергийна стратегия и
Коментари Харесай

Орбан: Ако ЕС не ни даде парѝ, ще вземем от други

Правителството на Унгария е преразгледало дълготрайната си енергийна тактика и възнамерява огромни вложения в енергетиката, които Европейският съюз е заречен да финансира. Това разгласи през днешния ден пред Народното събрание в Будапеща унгарският министър председател Виктор Орбан, представен от Ройтерс.

" Ако бюрократите в Брюксел не ни дадат тези пари, на които Унгария има право, тогава ние ще получим нужните средства от други финансови източници ", сподели той. По думите му страната към този момент договаря с " Европейския съюз и други интернационалните сътрудници ".

Унгария би трябвало да е подготвена, в случай че войната в Украйна се проточи, уточни Орбан и насочи рецензии към глобите на Европейски Съюз против Русия, които са повишили цените на силата. Според унгарския министър председател глобите са дали " противоположен резултат " и не е изненадващо, че държавните управления в Европа се провалят, за което свидетелства изборната победа на десноцентристите в Италия, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР