Правителството на САЩ призова апелативния съд да потвърди 20-годишната присъда

...
Правителството на САЩ призова апелативния съд да потвърди 20-годишната присъда
Коментари Харесай

САЩ настоява апелативният съд да потвърди присъдата на Гислейн Максуел

Правителството на Съединени американски щати прикани апелативния съд да удостовери 20-годишната присъда на Гислейн Максуел за подкрепяне на починалия финансист Джефри Епстийн да малтретира полово тийнейджърки , написа " Ройтерс ".

Това обявиха федерални прокурори в декларация до втори областен апелативен съд на Съединени американски щати , като разясниха, че нито един от правните причини на Максуел по отношение на справедливостта на нейния развой не е състоятелен .

" Доказателствата на държавното управление по време на процеса откриха, че в продължение на десетилетие Максуел е улеснявала и взела участие в половото принуждение над голям брой млади девойки ", споделиха прокурорите.
 Генералният контрольор на Съединени американски щати: Смъртта на Епстийн станала заради немарливост
Генералният контрольор на Съединени американски щати: Смъртта на Епстийн станала заради немарливост

Хоровиц счита, че от Федералното бюро по пандизите са отговорни

61-годишната е зад решетките в Талахаси, Флорида, откакто. по пет от шестте обвинявания за набиране на девойки за малтретиране сред 1994 и 2004 година

Припомняме, че стотици дами настояват, че Епстийн ги е малтретирал.

В жалбата си Максуел упрекна прокурорите, че са я трансформирали в изкупителна жертва, тъй като Епстийн е мъртъв и " публичното отвращение " изисква някой различен да поеме виновността.

Затворничката дава отговор на изискванията за освобождение през юли 2037 година, с самопризнание за положително държание и двете години, които е прекарала в пандиза, преди да бъде затворена.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР