Правителството на Сърбия реши да днешното си заседание да вземе

...
Правителството на Сърбия реши да днешното си заседание да вземе
Коментари Харесай

Сръбското правителство с нови мерки срещу коронавирус

Правителството на Сърбия реши да днешното си съвещание да вземе спомагателни ограничения против разпространяването на ковид. Те са напълно съобразени с рекомендациите на сръбските епидемиолози и тези на Световната здравна организация (СЗО), заяви МИА, представена от БГНЕС.
Какви ограничения взе българското държавно управление в неделя?
Въвежда се краткотрайна възбрана за влизане на територията на Сърбия на непознати жители, които идват от места с огнища на болест от ковид. Това се отнася до лица, обитавали в Италия, избрани области в Китай, Южна Корея, Иран и елементи от Швейцария, се споделя в известие на сръбското държавно управление.
Сред ограниченията е и рекомендация за прецизно съблюдаване на възбраната за пътешестване на сръбски здравни и обществени служащи в страни, в които има зараза от СOVID-19.
В известието се акцентира, че с помощта на своевременната и виновна реакция на здравните институции, инфектираните с ковид в Сърбия са четирима.
" Няма място за суматоха и безпокойствие, защото Сърбия реагира отговорно през цялото време и ускори контрола по граничните пунктове, изключително на летищата ", написа в известието.
Правителството приканва жителите да съблюдават прецизно препоръките на виновните институции, които наблюдават прецизно епидемиологичната конюнктура, провокирана в Сърбия от ковид.
Ето настояща картина на разпространяването на ковид и ограниченията у нас
Отрицателни са осемте съмнителни проби за ковид
Началникът на ВМА не смята, че занапред би трябвало да има драконовски ограничения за ковид на всички места в България
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР