Правителството на Република Македония поздравява всички граждани и всички членове

...
Правителството на Република Македония поздравява всички граждани и всички членове
Коментари Харесай

Македонското правителско след приетите промени: Историческа глава в нашата държавност

Правителството на Република Македония поздравява всички жители и всички членове на Народното събрание за поетата отговорност, с която пред страната се отварят вратите на НАТО и Европейски Съюз . Това се споделя в публична декларация във връзка признатите промени в Конституцията според Преспанския контракт.
" Гражданите на Република Македония посредством своите представител в Народното събрание, довечера написаха нова историческа глава в нашата държавност, посредством приемането на конституционните промени. Това е акт, който дава държавна отговорност и мощен национализъм, тъй като прави безусловно осъществими двата държавни интереса – участие в Европейски Съюз и НАТО. Депутатите гласоподаваха „ за” съглашението, което е в максимален интерес на жителите и дава опция за интернационална интеграция и признание на страната ни като суверенна страна, и удостоверява идентичността на македонците и всички жители на страната. Осъществяването на това пристигна посредством уточняване на името на нашата страна – Република Северна Македония със прилежащата ни страна. В допълнение, македонският език ще бъде интернационално приет във всички съюзи. Нашият химн, нашият байрак - остават същите и те са предпазени. Нашето поданство ще бъде - македонец / жител на Република Северна Македония ", написа в документа.
" Днес ние разкрихме нова светла вероятност за всички жители на страната ни, поради нашите деца. За една мирна, сигурна страна, където македонците, албанците, турците, власите, сърбите, ромите, босненците и всички други етнически общности ще живеят по-добър и проспериращ живот. Правителството на Република Македония изрича своята признателност на всички жители и на всички поддръжници и сътрудници на страната за огромната и забележителна поддръжка по време на приемането на Преспанския контракт, който подсигурява бъдещето на страната като пълноправен член на НАТО и Европейски Съюз ", се споделя в края на Декларацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР