Правителството на Кирил Петков направи много и можеше да свърши

...
Правителството на Кирил Петков направи много и можеше да свърши
Коментари Харесай

Йордан Иванов, ДБ: Кабинетът на Петков направи повече за седем месеца, отколкото ГЕРБ за 12 години

Правителството на Кирил Петков направи доста и можеше да свърши още доста неща за България. Ще бъде съответен. За 12 години ГЕРБ и Движение за права и свободи подвигнаха или прага за регистрация по Данък добавена стойност от 50 на 100 хиляди, не го сториха, ние го сторихме. За 12 години видяли ли сте декларация, която единно българския парламент да осъди деяние на Русия. Не, не се случи, само че след предложение на " Демократична България " го направихме. Нещо повече. ГЕРБ и Движение за права и свободи за 12 години усвоиха стотици милиони за електронно ръководство, а в този момент министър Божанов от " Демократична България " ги постави в джоб, и на практика без бюджет свърши повече работа, в сравнение с за 12 години. Това са една дребна част от нещата.

Това сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният регионален шеф на Пловдив и зам.-председател на " Демократи за силна България " Йордан Иванов.

Разбира се, би трябвало да кажем, че ГЕРБ и Движение за права и свободи сътвориха за 12 години бухалки и профилираното правосъдие, което в този момент " Демократична България " закри. Казват, че това са дребни стъпки в името на обективния прочит и само че би трябвало да кажем, че това не е завършек на правосъдната промяна и това е крачка в вярната посока, добави Иванов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР