Правителството на Кипър активизира кампанията си за рекламиране на новата

...
Правителството на Кипър активизира кампанията си за рекламиране на новата
Коментари Харесай

Кипър активизира кампанията си за международна реклама на туризма

Правителството на Кипър засилва акцията си за рекламиране на новата туристическа еднаквост на страната на интернационалните пазари. Безвъзмездна помощ от 5 млн. евро ще подкрепи даването на „ достоверни прекарвания ” на задграничните посетители.

Много нови туристически артикули разпространяват Кипър като дестинация, предлагаща достоверни и разнородни прекарвания на посетителите, ексцентрични направления и забавни действия, свързани с богатата просвета, история и природа на острова, уточни заместник-министърът на туризма Саввас Пердиос.

Целта е Кипър да стане хазаин на целогодишен първокласен туризъм и да притегля туристи от нови пазари, изясни той.

За реализацията й ще способства и нова държавна стратегия за безплатно финансиране, която следва да започва, разгласи заместник-министърът.

С общо 5 млн. евро, обезпечени посредством Националния проект за възобновяване и резистентност, ще бъдат субсидирани компании и общини за основаване или надграждане тук-там за даване на достоверни прекарвания.

Те ще бъдат включени в две от настоящите специфични стратегии на Министерството на туризма - „ Автентични направления ” и „ Земя на митове ”.

Тази година туристическото ведомство субсидира близо 4000 ателиета, работилнички и семинари по кипърски занаяти, винарство, гастрономия и други обичайни локални действия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР