Правителството на Канада реши да отмени санкциите за турбините на

...
Правителството на Канада реши да отмени санкциите за турбините на
Коментари Харесай

По искане на Германия, Канада отменя санкциите за газовите турбини на Газпром?

Правителството на Канада реши да анулира глобите за турбините на " Газпром " по искане на Германия. Това заяви украинското издание " Европейска истина ", базирайки се на свои източници, представено от Прайм.

Изданието оповестява, че " държавното управление на Канада има намерение, в съгласие с Германия, да утвърди решението за изключване от режима на наказания доставката на турбини за газопровода " Северен поток 1 ".

В същото време " Европейска истина " отбелязва, че Киев е изразил незадоволство от възможното решение на канадските управляващи.

В средата на юни стана известно, че Гaзoпpoвoдът " Ceвepeн пoтoĸ 1 ", ĸoйтo ocнoвнo дocтaвя гaз oт Pycия зa Eвpoпa пo дънoтo нa Бaлтийcĸo мope, мoжe дa бъдe cпpян зapaди пpoблeми c peмoнтa нa тypбинитe мy в Kaнaдa.

Πpичинaтa e, че изпpaтeнитe зa peмoнт тypбини в Kaнaдa, ce бaвят пopaди нaлoжeнитe нa Pycия caнĸции.

През последните 2 седмици бяха лимитирани доставките на природен газ от " Газпром " за редица европейски страни, в това число Германия, Франция, Италия. Излезе и информация, че представители на немското и канадското държавно управление водят диалози по отношение на газовите турбини Ѕіеmеnѕ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР