Правителството на България, съставено от ГЕРБ-СДС, “Продължаваме промяната-Демократична България“ и

...
Правителството на България, съставено от ГЕРБ-СДС, “Продължаваме промяната-Демократична България“ и
Коментари Харесай

Костадинов: Правителството на България е съставено от престъпници, закононарушители

Правителството на България, формирано от ГЕРБ-СДС, “Продължаваме промяната-Демократична България “ и Движение за права и свободи, е държавно управление, формирано от нарушители, закононарушители и доказателство за това е решението от през вчерашния ден на Административния съд на София-град по отношение на Паметника на Съветската войска “, стартира декларацията си водачът на „ Възраждане “. В последна сметка се оказа, че в България има съдии, които не са подвластни „ както на родни олигарси и самозабравили се мутри, по този начин и на непознати посолства. Това сподели ръководителят на парламентарната група на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в декларация по отношение на премахването на Паметника на Съветската войска и ръководството като цяло.

„ Това демонстрира, че в последна сметка има вяра за нашия народ, има вяра за България. Рано или късно ще има съд за нарушителите, които правят закононарушения ежедневно в нашата страна. Тези закононарушения са толкоз доста, че демонтажът на един монумент е единствено знак на беззаконието, в което ние живеем към този момент 34 години, безвластие, в което ръководещите споделят – ние можем всичко, ние притежаваме съда, прокуратурата, и ние можем да безчинстваме над вас – българите “, уточни още Костадинов.

„ Задаваме си за следващ път въпроса, в случай че тези хора погазват закона тук в залата, какво ли се случва с елементарните български жители на открито по улиците. Всичко това намира чисто алегорично изражение в протичащото се към Народното събрание, втори ден той е обкръжен от полиция. От кого се страхувате, от българския народ или от хората, които сте тук? Вие, Пеевски, имате най-голямо съображение да се притеснявате, тъй като в нашата история има хора, които краткотрайно попаднали във властта, си разрешават, обслужвайки една велика мощ, да унижават друга велика мощ. Това в никакъв случай не се прости – първо от българските жители, не се прости и от другите – и от великите сили “, съобщи Костадинов.

След края на декларацията ръководителят на Народното събрание Росен Желязков изясни, че му постанова забележка с ясното схващане, че би трябвало да бъде отхвърлен минимум за три съвещания поради „ извънредно грозния „ език, който, по думите му, е „ извънредно грозно лице “ на антипарламентаризма в нашата страна.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР