Правителството на Австралия възнамерява пак да отнеме визата на Новак

...
Правителството на Австралия възнамерява пак да отнеме визата на Новак
Коментари Харесай

Новак Джокович пак остава без виза, журналисти го обиждат в ...

Правителството на Австралия има намерение отново да отнеме визата на Новак Джокович. Това пишат през днешния ден вестниците в страната, като се базират на свои източници от кабинета. Адвокатите на Джокович обаче възнамеряват незабавно да апелират.

Сръбската тенис звезда дойде в Австралия без имунизация против ковид. Това е неразрешено, като изключение се прави единствено за хора, които имат медицински аргументи.

Междувременно изследване демонстрира, че повече от 80% от австралийците считат, че визата на Джокович би трябвало да бъде отнета.

Веднъж към този момент сърбинът завоюва обжалване в съда, само че по-късно се разбра, че е подал погрешна декларация пред граничните служби. Появиха се и подозрения, че здравното изключение е получено въз основата на подправени документи.
В същото време двама водещи на новинарската емисия на австралийския ефирен канал Channel 7 не помниха, че микрофоните им са включени и показаха откровеното си мнение за аферата Джокович с няколко цветисти изречения, пишат международните медии.
Ребека Мадерн и Майк Еймър се популяризираха в обществените мрежи откакто в сряда, смятайки че микрофоните им са изключени, разискаха пред стъписаните фенове какво в действителност мислят за тенисист № 1 на планетата. В неналожителен диалог между тях, който изтече в ефир, те упрекват Джокович, че е фалшифицирал декларацията си за влизане на границата, само че че най-вероятно това ще му се размине. Ребека Мадерн споделя, че съжалява, че сърбинът има огромна поддръжка, и го назовава " измамник “ и *задник*.

Същото споделя и Майк Еймър, който прибавя още: „ Той имаше *шибано* опрощение и по-късно се забърка в *шибаните* си неистини “. Разговорът се организира до момента в който двамата се приготвят да прочетат новините в 18:00 часа в телевизионното студио в Мелбърн.
Въпреки че мнозина приканват публицистите да се извинят за „ непрофесионализма си “, голям е броят на тези, които се оповестиха в тяхна отбрана, изтъквайки, че двамата просто са споделили това, което всички си мислят.
Дори и по този начин да е, допустимо е това да има последици върху кариерите на двамата тв водещи.


Свързани вести И друга страна стартира следствие против Ноле Джокович Ясен противникът на Джокович на АО, в случай че не го депортират Скандалът продължава! Джокович упрекна сътрудника си за погрешната декларация Напрежение в Мелбърн: Фенове на Джокович се сбиха с полицията Огромен скандал с Джокович в Австралия, задържаха го в изолатор ВИДЕО Извънредно! Новак Джокович завоюва делото против австралийските управляващи ВИДЕО Обрат! Арестуваха Джокович часове след продобиване на делото за депортирането му ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР