Правите си обещание. Ще ядете пет порции плодове и зеленчуци

...
Правите си обещание. Ще ядете пет порции плодове и зеленчуци
Коментари Харесай

Как Кандида ви кара да желаете нездравословна храна

Правите си заричане. Ще ядете пет порции плодове и зеленчуци дневно. Без повече нездравословна храна. И след се появява Той – копнежа. Трябва да ядете шоколад. Ще умрете без шоколад! Шоколадът е нещото, което ми харесва. Както и макаронени произведения. За мнозина това е самун, бисквити, бял ориз, кисело мляко, захарни шейкове, и/или алкохол.

Няма подозрение, че кръвната ви захар има доста общо с копнежа за захар, само че тя не е единственият метаболитен развой, който ви задейства. Ако живеете с обилие от Кандида (Candida albicans) в тялото си, знайте, че тя желае да се храни. А желаната ѝ храна е захар. Връзката, която имаме с Кандида може да сътвори доста по-силен апетит за захар и алкохол, в сравнение с кръвната захар или други известни фактори.

Нашите тела съдържат 10 пъти повече микроби, в сравнение с човешки кафези. Много от тези микроби са благотоворни. В реалност, ние се любуваме на симбиоза с доста от бактериите (те оказват помощ за мелене на храната, основават серотонин, Б витамини и още), само че други микроби могат да причинят заболяване, изключително когато са отвън равновесие. В днешния бактерио-фобиен свят, ние използваме антибактериални сапуни, пастьоризираме мляко и сок, и убиваме колкото се може повече бактерии, в опит да създадем антисептична среда без оглед на здравословните бактерии, които унищожаваме. В допълнение, ние одобряваме антибиотици, без да обмисляме унищожаването на здравословните бактерии, от които се нуждаем за оптимално здраве.

Кандида е опортюнистична. Всеки път, когато види опция, да вземем за пример когато консумираме рафинирани храни, Кандида усилва числеността си. Тя процъфтява. А когато това стане, тя опустошава своя хазаин. Тя освен живее в нас, тя се храни от нас. Тя се трансформира от едноклетъчни дрожди в растящи влакна, които се носят из нашите тъкани – освен в червата, само че също и в други органи. От тези влакна се отделят ензими, които смилат нашите тъкани. Тогава Кандида изсмуква питателните субстанции от клетките, които унищожава, както и от храната, която ядем.

Балансът на Кандида към удобна флора се трансформира непрекъснато. Полезните бактерии се борят за превъзходство в червата. С смяната на салдото (например, когато не ядем храни, които я хранят) и умирането на Кандида, тя освобождава 79 разнообразни отрови в нашата система. Тези отрови ни карат да се усещаме зле. Тъй като продължава да ни атакува от вътрешната страна, ние ядем малко захар (или доста захар) и се усещаме по-добре, тъй като просто сме нахранили Кандида и сме спрели процеса на умирането ѝ. Кандида процъфтява още веднъж (наред с неприятните бактерии, които обичат захар). Ядете малко по-добре, Кандида умира. Чувствате се зле. Ядете захар. Цикълът продължава.

Когато равнището на Кандида се повиши до точката, че да предизвиква ушни, вагинални, синусни, зъбни, кожни и инфекции на венците, можем да съберем две и две и да осъзнаем, че  има причинно-следствена връзка всякога, когато ядем захар, тъй като усещаме негативните резултати съвсем незабавно. Това се дължи на ниско равнище на хронична зараза, която пламва всякога, когато храним Кандида. Храни, които хранят Кандида включват съсредоточени захари (царевичен сироп, захар, агаве, плодов сок и т.н.). и други рафинирани храни (захари, брашна, самун, макаронени произведения, бял ориз и т.н.). Алкохолът също индиректно предизвиква напредък на Кандида. За хората с изключително неприятна Кандида, даже неналичието на сън и други неща, които отслабват имунната система, в действителност могат да хранят Кандида (те се хранят с нашите най-слаби кафези, лишаването от сън изчерпва самостоятелното клетъчно здраве).

Можете естествено да отървете тялото си от Кандида и да спрете непрестанния цикъл, само че това ще отнеме време и дисциплинираност. Има редица билки и хранителни добавки, които ще подтикват имунната ви система, ще убият Кандида и ще усилят потребните бактерии. Веднъж откакто това завърши, няма да имате оправдания. Ако ви се яде шоколад, това си е ваша работа.

Ако консумирате сладкиши и други рафинирани храни по време на празниците, подсигурете се с добър пробиотик и няколко други артикули на разположение, с цел да убиете непотребните дрожди. Чесънът също работи отлично.

Вижте още: Кандидоза при мъжете признаци и лекуване

Кандидоза – към този момент се лекува елементарно

Инфо: http://www.naturalnews.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР