Правилно подбраната прическа е ключът към ефектното изоброжение. Цвят на

...
Правилно подбраната прическа е ключът към ефектното изоброжение. Цвят на
Коментари Харесай

Как ефективно да комбинирате пухкави форми и модна прическа – 15 прически.

Правилно подбраната прическа е ключът към ефектното изоброжение. Цвят на косата, вид, форма на лицето играят първостепенна роля. Но има и още нещо. Колкото и да е необичайно, фигурата също има огромно значение. Как хармонично да комбинирате облика, с цел да създадете съвършения външен тип?

1.

Препоръчки

Основното е образно да удължим и стесним лицето. Преди да разгледаме подобаващи прически, дефинираме какво тъкмо не може да се направи.

Права прическа до раменете, изключително при тънка коса е неразрешено. Визуално шията става по къса.

Твърда дълга права коса е също неприемлива, изключително в случай че размерът не е задоволителен.

При съществуване на бретон, той би трябвало да е несъразмерен, раздран, само че никога не прав.

2.

3.

4.

Каскада 

Каскада може да бъде направена различна- като съкратена по този начин и удължена. Не се предлага да вършиме къдрици. В този случай лицето ще наподобява по-масивно.

5.

6.

Квадрат

Удължен квадрат е подобаващ за дами, в случай че лицето е кръгло. При овално лице къса версия наподобява добре. Най- печелившият е квадрат с корона от горната страна. Фокусира се върху очите. В същото време се акцентират скулите.По принцип такава прическа образно стеснява лицето.

7.

8.

9.

Боб

Прическата, която произлиза от Франция, закупи необятна известност измежду дамите. За дамите с пухкави бузи това е един от най- положителните разновидности, тей като съвършено прикрива лицето. Има доста вариации на фасул.

10.

11.

12.

Пикси

От късите прически не би трябвало да се страхувате. Съществува неправилно мнение, че такова прически не са стилни. Това не е правилно. Поради своята отвореност, шията е образно удължена, което значи, че облика придобива изтънченост. Къси прически, като пикси, са подобаващи за дами с гъста коса.

13.

14.

15.

И кой вид на прическа ви харесва? Споделете в мненията!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР