Правилата са създадени да се нарушават, нали? Ами ... понякога.

...
Правилата са създадени да се нарушават, нали? Ами ... понякога.
Коментари Харесай

4 зодии, които обичат да нарушават правилата

Правилата са основани да се нарушават, нали? Ами... от време на време. Но за какво някои от нас живеят в боязън да не нарушат някое значимо предписание, а други обичат провокациите? Според астрологията, някои хора просто обичат да нарушават разпоредбите. И те постоянно са представители на следните 4 зодии:

1. Близнаци

Като изменчив въздушен знак, техният самун и масло е възприятие за непредсказуемост. Близнаците се ръководят от Меркурий, планетата на връзката, която процъфтява, когато дестабилизира нещата. Подобно на дете, което разхвърля всичко в стаята си, единствено да види какво ще се случи, Близнаците постоянно нарушават разпоредбите, с цел да видят какво ще стане и с цел да почувстват неспокойствие.

2. Стрелец

Стрелците са в действителност безстрашни. Като изменчив огнен знак, те са водени от извънредно ученолюбив темперамент, който съвсем в никакъв случай не е задоволен. Стрелецът е изключително податлив да нарушава обществените правила. Те са приятелят, който постоянно ви подтиква да опишете за какво се чувствате по избран метод, когато другите просто ще пренебрегват възприятията ви. За разлика от Близнаците, те не вършат това, с цел да тестват просто вашите граници, а го вършат, с цел да схванат истината. Като същински мъдрец на зодиака, Стрелецът просто желае да стигне до същината на въпроса и нищо не може да го спре.

3. Риби

Въпреки, че изменчивият воден знак не се пробва да наруши разпоредбите (като Близнаци или Стрелец), рибите следват интуицията си, което постоянно води до основаване на талази. Рибите нормално са рисково наясно по какъв начин се усещат другите хора във всяка обстановка и в случай че нарушават разпоредбите, то е за богатството на колектива.

4. Водолей

Водолеите имат известност да мислят друго от останалите. Въпреки, че някои считат, че Водолеят се ръководи от Уран-планетата на революцията и иновациите-водоносецът понякога също се свързва с планетата-майстор Сатурн. Водолеите постоянно са подготвени да се борят за идеите, в които имат вяра, само че избират да прокарват статуквото, като са част от него. Никога няма да намерите Водолей, който да се бунтува поради протеста. Всъщност нормално ги намирате да се издигат на власт, с цел да могат да пренапишат разпоредбите от системата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР