Правилата са навсякъде около нас, включително и във връзките. Хората са

...
Правилата са навсякъде около нас, включително и във връзките.
Хората са
Коментари Харесай

Погрешни правила във връзките, които пречат на любовта

Правилата са на всички места към нас, в това число и във връзките.
Хората са привикнали да следват избрани правила, тъй като се стараят с тяхна помощ да внасят изясненост и ред в живота и връзките си. Правилата обаче могат едвам оказват помощ, толкоз и да попречат.
Кои са неправилните правила, които мнозина считат за верни, само че в действителността те единствено пречат на любовта и връзките?

Не си лягайте скарани
Едно от най-популярните правила за връзките е двойката да не си ляга след спор, който не е изгладила. Това предписание обаче съвсем постоянно е невероятно за осъществяване, а не е и нужно. Решенията би трябвало да се взимат не принудително, а с мотивация, с готовност. Когато сте подготвени да водите конструктивен диалог, направете го. Не го правете единствено тъй като е вечер и е време да си лягате.

Винаги бъдете почтени, даже да боли
Това предписание е неправилно и може да докара до още повече проблеми. Има някои неща, които не би трябвало да споделяте и е по-добре да оставяте за себе си. Малките бели неистини или премълчаването на неща, които биха наранили и не е нужно сътрудникът ви да знае, е доста по-добра тактика, в сравнение с да казвате всичко, което ви идва мислено.

Сексът наложително би трябвало да е взаимно наслаждение
Вярно е, че сексът би трябвало да носи взаимно наслаждение, само че не всеки път това е изцяло допустимо. Всеки човек има самостоятелни потребности и в случай че се обичате и желаете другият да се усеща добре, бихте се постарали да му дадете това, от което се нуждае, без да очаквате наложително нещо в подмяна. Това е смисълът на дълбоката интимна връзка.

Трябва да сте себе си, когато сте с колегата си
Разбира се, че би трябвало да сте естествени, когато поддържате връзка и когато сте в компанията на обичания си човек. Но това не значи да не се въздържате, когато е належащо. Препоръчително е да мислите, преди да говорите и да действате в избрани обстановки, с цел да не бъдете неправилно разбрани или с цел да не оставите неприятно усещане. Абсолютната „ голота “ на душата в никакъв случай не е добър избор.

Винаги би трябвало да се извинявате първи, когато не сте прави
Това предписание управлява доста двойки и в доста случаи води до още повече спорове. Всъщност при разногласия и несъгласия вземат участие и двамата сътрудници. Когато се пробвате да изглаждате споровете, е доста по-важно да го извършите пълноценно и в единодушие, вместо да се фокусирате върху това кой ще се извини.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР