Прави всичко възможно системите за сигурност за европредседателство ни да

...
Прави всичко възможно системите за сигурност за европредседателство ни да
Коментари Харесай

МВР министърът: Столичани да свикват, ще има ограничения заради европредседателството ни

Прави всичко допустимо системите за сигурност за европредседателство ни да работят преди Нова година, с цел да има време да бъдат тествани. Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

„ Изяснихме маршрутите, споделих му къде, какво би трябвало да осигуряваме, да вземем за пример НДК, Технопарка, хотел „ Маринела “ и пътя до летището. Говорихме по какъв начин те са правили нещата. Приемаме всички препоръки и подобряваме организацията, която сме заложили сами още лятото “, акцентира той.

Министърът заяви, че е разговарял и със словашкия си сътрудник по отношение на сигурността на България, по какъв начин вя вижда той и е получил доста скъпи препоръки.

Радев осведоми, че ще има усложнения за жителите, които ще бъдат оповестени на по-късен стадий. „ Гражданите би трябвало да свикнат, че ще има ограничавания. Те няма да бъдат доста огромни, само че би трябвало да им разбираем по-рано. Ограниченията ще бъдат доста малко и ще са най-вече към НДК, хотел „ Маринела “ и трасето към Техпарка “, съобщи вътрешният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР