Прави се много лесно: купуваш, а по добре взимаш от

...
Прави се много лесно: купуваш, а по добре взимаш от
Коментари Харесай

Нахалството и простотията превземат Бургас, ето как доставчик си прави евтина реклама

Прави се доста елементарно: купуваш, а по добре взимаш от бунище, куп остарели счупени колела; неотдавна ги боядисваш в жълт " корпоративен " цвят; слагаш стикерчето GLOBO и ги заклещваш по пешеходните пътеки в целия град

" Нахалството и простотията завладяват Бургас ".

Това ни написа нашият четец Николай Христов за рубриката " ".

Той ни изпраща три фотоси - на велосипед, захванат за махленски дирек, останал единствено по рамка, оцветен с жълт цвят и със залепени стикери - на Glovo - известна платформа за доставка на храна.

" Визията на Бургас така и така е претрупана с разнообразни банери и реклами, само че това към този момент минава всевъзможни граници на търпимостта. Отскоро виждам тази нова маркетингова небивалица, която съгласно мен има противоположен резултат - демонстрира, че някой се е опитал да спести от реклама и загрозява центъра на града по най-бруталния метод.  

Най-интересното, че тя е направена от огромна, несъмнено не доста бедна, компания, обаче съвсем без пари. Без да заплащат за арендата на рекламни площи, без да влагат в хубаво оформление и най-вероятно без да мислят въобще за репутацията на своята компания.

Сигурно всеки шеф желае да откри ефикасна реклама за невисок бюджет. Прави се доста елементарно: купуваш, а по добре взимаш от бунище, куп остарели счупени колела; неотдавна ги боядисваш в жълт " корпоративен " цвят; слагаш стикерчето GLOBO и ги заклещваш по пешеходните пътеки в целия град. Нека всички поданици на Бургас да научат и схванат коя компания икономисва на реклама, замърсявайки визията на нашият прелестен град.

Дано Общината вземе ограничения по отношение на случая, другояче скоро всички стълбове и пьтеки ще се трансфорат в една безпарична рекламна повърхност с куп отпадъци върху нея ", написа ни Николай Христов.

Действително Община Бургас има разпоредба за аутдор рекламата, както и за цялостната визия на централната градска част. Както излиза наяве обаче, много постоянно разпоредбите не се съблюдават. 
  Стар велосипед, евентуално спретнат от сметището и заловен за махленски дирек - евтина реклама или провокиращ маркетингов подход
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР