Правещият все по-смели стъпки на българския пазар не дава особени

...
Правещият все по-смели стъпки на българския пазар не дава особени
Коментари Харесай

BETWAY ФАВОРИЗИРА ТРИО ЗА ТРИУМФ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

Правещият все по-смели стъпки на българския пазар не дава особени шансове за краен триумф в Шампионската лига на грандовете от Испания и Италия. Нещо повече, основаният в Обединеното кралство букмейкър отчетливо фаворизира за победител в най-комерсиалната европейска конкуренция Байерн (Мюнхен), Манчестър Сити и Ливърпул.

Шансовете на баварския исполин са оценени с 3.25, до момента в който тези на Гражданите – с 3.50. Съвсем близо за тях е към този момент ликувалия с трофей през този сезон (Купата на Лигата) – Ливърпул. Коефициентът на Betway за седма европейска клубна купа на мърсисайдци е 5.00.

На четвърта позиция в своебразната ранглиста на Betway e подложен разтърсения от финансова неопределеност Челси. Ставката за Сините от Лондон е 10.00

След отбора от „ Стамфорд Бридж “ е най-успешният клуб в историята на шампионата Реал Мадрид с коефициент 11.00. Ставката за един от шлагерите на Стария континент – Аякс (Амстредам) е 11.00, а за единствения оживял италиански отбор – Ювентус, е 30.00.

Betway предлага и куп други любопитни оферти за завладяващата конкуренция през този сезон. Букмейкърът е оценил опцията на финала да играят два британски клуба с 2.25.

Особено примамливи наподобяват предложенията за достигането до избран стадий в шампионата от всеки отбор. Например – нещо, което наподобява напълно постижимо, е 1.95.

Според Betway България, най-вероятният край е Байерн – Манчестър Сити, като подобен вид е оценен с 4.50. Срещу опцията Байерн – Ливърпул коефициентът е  5.75.

Евентуален край сред Байерн и Реал е оценен с извънредно високата ставка 9.00.

Друга примамлива оферта на Betway е обвързвана с това дали ще станем очевидци на тим, печелещ конкуренцията за първи път. Коефициентът това да се случи е 3.25. От своя страна ставката за първенец, който към този момент е вдигал трофея, е 1.27.

Ето и последните пет финала в Шампионската лига:

2017 – Реал (Мадрид) – Ювентус 4:1

2018 – Реал (Мадрид) – Ливърпул 3:1

2019 – Ливърпул – Тотнъм 2:0

2020 – Байерн (Мюнхен) – Пари Сен Жермен 1:0

2021 – Челси – Манчестър Сити 1:0

Betway, несъмнено, предлага голям брой предложения за всеки един мач в Шампионската лига, в това число голямо многообразие от
залози онлайн.

Също толкоз примамливи са предложенията за конфликтите в другите две европейски съревнования – Лига Европа и новосформираната Лига на конференциите, като за тях също са планувани главозамйващи предложения за всяка среща и мъчно устоими дълготрайни
залози.

Тръпката от мачовете в контитенталната клубни съревнования става неимоверно по-силна, когато е споделена с новия шлагер на пазара – Betway!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР