Практикуващият астролог с десетгодишен опит, таронумеролог и преподавател на Евразийския

...
Практикуващият астролог с десетгодишен опит, таронумеролог и преподавател на Евразийския
Коментари Харесай

Неприятности ще помрачат щастието на някои зодии през август

Практикуващият астролог с десетгодишен опит, таронумеролог и учител на Евразийския астрологичен институт Анастасия Широкова, напомни своите прогнози за август, като предизвести представителите на зодиакалния кръг от неприятности. Астроложката отбелязва, че месецът минава под знака на Дева, с която Венера, Меркурий и Марс си взаимодействат интензивно.

С всички тях на собствен ред Черната Луна  ще построи площ, т.е. конфликтни връзки. Това значи, че месецът няма да е елементарен и ще бъде обвързван на първо място с работа. Това е изключително годно за отминалите към този момент дни на месеца.
 Това са 5-те зодии, за които е доста мъчно да имат дълга любовна връзка Това са 5-те зодии, за които е доста мъчно да имат дълга любовна връзка
Една любовна връзка от време на време е мъчно да се резервира дълга и постоянна заради редица фактори. Това може да коства прекалено много взаимни отстъпки...

Според астролога наличието на Юпитер допуска, че напрежение и спорове могат да зародят при взаимоотношение с шефове или авторитетни хора, лица и даже спонсори.

Може да се разиграе и в тематиката за влизане в университети. Например, някои условия за банкет в просветителни институции могат да се трансформират фрапантно или да се появят разнообразни дезинформации и така нататък Не са изключени кавги с висок резонанс в просветителната система, споделя тя.

Астрологът твърди, че последните дни на август също ще бъдат напрегнати поради съществуването на различен квадрат, включващ Слънцето и лунните възли.

Погрижете се за вашето здраве, ръце, УНГ органи. Опитайте се да не попадате в обстановки, в които репутацията ви може да пострада поради неверна дума и погрешно показване на информация. Наличието на лунни възли постоянно дава някакъв поврат на ориста. Предстоят някои инспекции за почтеност в работата, с документи и информация, разяснява Широкова.

Експертът счита, че през този интервал е най -добре да отидете на  отмора.
 3 двойки зодии, които са основани един за различен 3 двойки зодии, които са основани един за различен
Понякога химията сред хората е повече от явна – всички към тях я усещат. Това са хората, които са един за различен, просто пер...

Кои зодии ще бъдат изключително повлияни от планетите?

Близнаци и Дева са основните герои от този интервал, които ще имат най-интересните събития в живота си. За страдание, с под напрежение темперамент.

Стрелец и Риби - в живота им ще има потребност да се направи сложен морално-етичен избор.

Останалото, в случай че боли, е едва. Някои значими планети и точки от наталната карта не участват. Важно е да запомните, че не самата прогноза е значима, а по какъв начин тя корелира с нашите персонални хороскопи, заключава звездният специалист.

Като цяло август се приема като месец за отмора, само че звездите настойчиво акцентират неговата роля в кариерното израстване и промяната на работно място.  Тези, които се двоумят, дано премерят плюсовете и минусите на всяко свое решение и да не се заблуждават ненужно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР