ПП се стремят отново към несиметричност в тяхна полза. В

...
ПП се стремят отново към несиметричност в тяхна полза. В
Коментари Харесай

Калина Андролова: Най-добре е сглобката да се разглоби, да идем на избори

ПП се стремят още веднъж към несъразмерност в тяхна изгода. В този кабинет на сглобката ГЕРБ на практика ги няма и Политическа партия дерибействаха на воля във всички браншове. ГЕРБ играеха ролята на доста лека спирачка против вероятни ексцесии.
Габриел имаше напълно внимателно наличие. Политическа партия обаче в този момент стартират още веднъж, както постоянно и както е особено за тях да се постановат безочливо и със размах, стартират да упорстват за всички вероятни преимущества и несиметрична (според уговорката) тежест на техния тим.
Денков от кой момент стана огромен посланик?! Откакто Орбан го гледаше изключително ли?! Откакто никой не желае да го приема в Съединени американски щати ли? Явно Политическа партия държат да поддържат някакво трасе към външните фактори и смятат, че Денков може да свърши тази работа. Така и не схванаха, че единствено с интриги и компромати не се прави политика. Най-добре е сглобката да се разглоби, да идем на избори, та да забележим Денков какъв брой гласове е спечелил по време на премиерстването си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР