ПП може да управлява с всички извън ГЕРБ и ДПС.

...
ПП може да управлява с всички извън ГЕРБ и ДПС.
Коментари Харесай

Радостин Василев: ПП може да управлява с всички извън ГЕРБ и ДПС

Политическа партия може да ръководи с всички отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако би трябвало да измервам токсичността на двете партии, ГЕРБ е доста по-токсична. Това разяснява в Българска национална телевизия " Денят стартира " депутатът от " Продължаваме Промяната " Радостин Василев.



Според Василев не чак е толкоз евентуално, че " Демократична България " ще получат третия мандат, колкото го показват някои хора.

Ако предложат пакет от политики с които сме осведомени, тъй като сме в непрекъснат контакт, може да се събере групата и да решим дали можем да поддържаме сходен вид политики и държавно управление. Аз персонално не бих подкрепил. С ГЕРБ в обща поддръжка към трети индивид не бих влезнал, сподели Василев.

Още преди да бъде връчен който и да е от трите мандата, Политическа партия са декларирали, че ще беседват за национални политики от голяма важност за развиването на България, без значение къде попадне мандатът, сподели депутатът.

Изявяваме подготвеност да беседваме по поддръжка на политики, само че това никога не значи че бихме подкрепили държавно управление, сподели още Василев.

Според него е невероятно нещата да се случат с третия мандат след събитията сред първия и втория. Коментира, че всяка заигравка с модела ГЕРБ отвън поддръжката за общонационални политики би означавала сериозна вреда върху поддръжката на Политическа партия.

Не съм сигурен, че националната стратегия е в дневния ред на ГЕРБ. Хипотетично си представяме, че мандата отива при Христо Иванов, и той се пробва, тъй като той има голямо предпочитание да откри това ръбче, върху което да събере всички несъвместими планове. Как очаквате ГЕРБ да поддържа същинска правосъдна промяна и премахване на Гешев, като същият този Гешев ги пази, попита Радостин Василев.

По думите му Бойко Борисов се пробва да прави интриги сред Продължаваме Промяната и " Демократична България " и се пробва да вкара последните в " руслото на ГЕРБ ".

Ако успее, това ще е краят на Демократична България изрично. Колкото до Татяна Дончева и нейното изявление за леви и десни - Политическа партия, в случай че погледнете метода на образуване на целите, е типична центристка партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР