ПП МИР счита, че в Република България е негативна оценка

...
ПП МИР счита, че в Република България е негативна оценка
Коментари Харесай

Партия МИР: Докладът на ЕК обективно отразява действителността в България

ПП МИР смята, че в Република България е отрицателна оценка за изчезналата промяна в правосъдната система и спорната успеваемост на Главния прокурор в активността му по ограничение на корупцията в страната. 
„ Докладът ясно демонстрира, че нито във връзка с доверие в институциите, нито във връзка с отбраната на главните права и свободи “, се споделя в позиция на Политическа партия МИР по отношение на вчерашния отчет на Европейската комисия.
 Партия МИР на митинг поради забавеното машинно гласоподаване, предложиха метод за броене на недоволните от държавното управление (СНИМКИ) Партия МИР на митинг поради забавеното машинно гласоподаване, предложиха метод за броене на недоволните от държавното управление (СНИМКИ)
От партия МИР излязоха на митинг пред Министерски съвет поради забавянето на машинния избор, като по думите на водача на групировката Симе...
Според партия МИР Европейската комисия с отчета си още един път акцентира срастването на изпълнителната, законодателната и правосъдната власт като деконструктивен и циничен феномен в незрялата българска народна власт, който забавя достигането на стандарта на живот в останалите европейски страни. 
„ Европейската комисия обръща изключително внимание на. Не инцидентно и Политическа партия МИР неведнъж е алармирала обществеността за дейности на централната и локалната власт, които значително нарушават интереса на жителите и за които се употребява народен и европейски финансов запас. Примери за това са заводът за изгаряне на отпадък и съмнителните публични поръчки за филтриране на водата в град София “, сподели члена на Националния съвет на Политическа партия МИР Георги Кардашев.
За Политическа партия МИР от изключително значение в отчета е констатацията на Европейската комисия, че в България е съвсем изцяло лимитирано потреблението на граждански-експертен потенциал в законодателния развой и като форма за оценката на въздействието над публичните връзки.
на страната ни и изобщо на правилата въз основа на които ръководещата коалиция планува да организира избори за народни представители и народен парламент. Умишлените деяние по невъвеждане на сигурен и транспарантен метод за гласоподаване, какъвто е машинното гласоподаване от страна на държавното управление е ослепителен образец за тъпчене на върховенството на закона в страната ни. Именно за това Политическа партия МИР алармира по надлежния ред още преди месеци Европейската комисия за този проблем “, сподели Георги Кардашев.
 Радев: Докладът на Европейска комисия е признание за дълготраен неуспех в битката против корупцията Радев: Докладът на Европейска комисия е признание за дълготраен неуспех в битката против корупцията
" Докладът на Европейската комисия установи явни от години проблеми за българите. Колкото е сериозен за България, толкоз е самокр...
„ Политическа партия МИР ще продължава да отстоява позицията си, че е належащо незабавното основаване на цивилен регулативни препоръки, за което сме насочи предложения доста организации с нестопанска цел. За нас от МИР е належащо основаването и приемането на нов публичен контракт под формата на нова Конституция на Република България, която д а подсигурява транспарантна процедура за търсенето на отговорност над Главния прокурор и всички анти-корупционни органи в страната “ , се споделя още в позицията на Политическа партия МИР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР