ПП ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко

...
ПП ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко
Коментари Харесай

Сачева сложи край на спекулациите и разкри готви ли ГЕРБ резервен премиер

Политическа партия ГЕРБ си има министър председател и той се споделя Бойко Борисов. Всичко друго е нечиста сделка. Това разкри в ефира на Нова тв общественият министър Деница Сачева.

"Все отново при толкоз спрягани имена в партията явно има персони и министър председателят е водач, съумяващ да събере подобен асортимент на персони ", посочи тя.

Запитана може ли да се наложи вид ГЕРБ да излезе с авариен министър председател, Сачева сподели: "Мисля, че опциите са ясно обрисувани. След началото на парламентарния сезон ще се търси поддръжка дали идващите избори ще са за Велико национално заседание или не ".

"Не мисля, че още крайният резултат може да бъде съдбоносен. Консултациите още не са почнали ", добави тя.

"Предложението на Борисов е на процедура огледален облик на всичко, което желае парламентарната, и извънпарламентарната съпротива, както и народа от улицата. Ако някой не харесва кривото огледало на личните си показа, това не е проблем на партията ни ", сподели Сачева.

"Проблеми има когато и да е. Ако има хора, които имат решения на проблемите дано ги кажат ", посочи тя.

Министърката разяснява и думите на президента Румен Радев, че мафията пробва да вкара България в ням коловоз и Народното събрание няма легитимност да прави каквото и да е.

"Съжалявам, че Радев още веднъж дава ход на персоналните си усеща и персоналната си борба. Той за следващ път не може да е на висотата, която се изисква от позицията му ", сподели тя.

"Пиесата "Хъшове " съм я гледала над седем пъти в Народния спектакъл и ми харесва повече от художествената самоинициатива, която видях на връх Шипка. Нека Радев се поучи от предшествениците си, които в никакъв случай не са употребявали Конституцията по този метод. Тя би трябвало да търси единение и излизане от рецесията ", съобщи министърът.

"Ако Радев не харесва Борисов, дано потърси мъдрост в историята и види, че, въпреки и боен, позицията, която той заема, би трябвало да е повече миротворческа ", заключи Сачева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР