ПП Единение“ с мандатоносител Граждани за общината“ се включва в

...
ПП Единение“ с мандатоносител Граждани за общината“ се включва в
Коментари Харесай

ПП „Единение“ се включва в битката за Общинския съвет в Горна Оряховица

Политическа партия „ Единение “ с мандатоносител „ Граждани за общината “ се включва в борбата за Общинския съвет в град Горна Оряховица на 29 октомври 2023. Мечтата на локалния координатор Николай Жеков и екипа за развиване на града е построена върху три съществени точки:

  • Внасяне на свежи капитали в общината, като се поканят непознати вложители, което ще способства за разкриване на нови работни места.
  • Развитието на туризма в града посредством възобновяване и създаване на нови екопътеки , велоалеи и построяването на спортни площадки . Реновиране на пътя към хижа „ Божур “ и слагане на слънчево осветяване .
  • Според Николай Жеков различен наболял проблем в града са бездомните кучета . Основен приоритет на идващите управници на Горна Оряховица би трябвало да бъде построяването на подслон за безстопанствените животни.

Политическа партия „ Единение “ посредством морал , храброст и подготвеност , ще отстояват и наблюдават за спазването на своите правила даже и след приключването на изборите.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР