ПП&ДБ води на ГЕРБ/СДС с половин процент, съобщи Маркет линкс“.

...
ПП&ДБ води на ГЕРБ/СДС с половин процент, съобщи Маркет линкс“.
Коментари Харесай

ПП&ДБ не може да спечели срещу Пеевски&Борисов 


ПП&ДБ води на ГЕРБ/СДС с половин %, заяви „ Маркет линкс “. И? Задържаха предприемача Велико Желев, който първо беше апетитен като „ партия “ с Делян Пеевски и Бойко Борисов, по-късно с Николай Копринков („ Афера “ първа уточни тази връзка) и пропрезидентската бизнес мрежа.

Схемата с „ Водстрой 98 “ води към Пеевски, само че „ Хидрострой “ е друга бира – там доста сътрудници държат проценти. Всички сътрудници играят против ПП&ДБ.

Партньорите в „ Хидрострой “ работят против Даниел Лорер, лидер на кандидат-депутатската листа на ПП&ДБ в Трети МИР-Варна.

Задържането на Велико Желев има проекция и за парламентарните избори в Трети МИР-Варна. Той се изтегли от акцията на „ Български напредък “, само че лидерът на листата на ПП&ДБ Даниел Лорер разчиташе на финансова поддръжка, с цел да завоюва вота в морската столица.

Това беше недопустимо освен за Бойко Борисов, само че и за сътрудниците на Велико Желев, които скочиха против Даниел Лорер, откакто се опита да блокира техни бизнес планове посредством Областна администрация.

Велико Желев се дръпна от предизборната акция на „ Български напредък “ и даде знак – „ Не съм в играта “, само че не можеше да откаже на шефовете на Политическа партия дискретна поддръжка.

Босовете против ПП&ДБ обаче го трансфораха със задържането в жокер в Раздаването против „ карето “ Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и Христо Иванов.

Велико Желев се заигра с шефовете на „ Продължаваме промяната “ след офанзивата на Бойко Рашков против Бойко Борисов за автомагистрала „ Хемус “.

И в този момент получава Ресто от Делян Пеевски и Бойко Борисов. Пеевски в действителност играе брилянтно – акцията не го вкара в медийната цака.

ПП&ДБ не може да завоюва против Пеевски&Борисов и сътрудниците на Велико Желев, които играят против „ карето “.-

Задържането на Велико Желев блокира предизборната акция на ПП&ДБ, а Бойко Борисов цялостни зали, които го приветстват. И не разяснява акцията против „ Вичо Касичката “.

Менков Менков, юрист на Бойко Борисов, обаче пази и Велико Желев. Двойна игра. Вадим те от акцията, знаеш по какъв начин е – само че ще те извадим и от „ принудата “, е посланието.

Защо тогава не се договориха зад кулисите – нали Велико Желев не е в акцията на „ Български напредък “ и по този начин стопира партията на ген. Стефан Янев, който играе за министър председател, за Народното събрание?

Не става зад кулисите – задържането на Велико Желев пренареди медийния дневен ред в акцията, Владислав Горанов по „ Магнитски “ към този момент не е във фокуса.

Което работи за предизборната акция на Бойко Борисов. Ако не беше „ Афера “, която показва връзката на „ Вичо Касичката “ с „ Боко Тиквата “.

Медийният мейнстрийм обаче обслужва играта на Пеевски&Борисов. И никой не осветява интервала, в който Велико Желев се „ отчиташе “ на Делян Пеевски.

Пеевски&Борисов разиграват партия бридж зад кулисите със задържането на Велико Желев, до момента в който пред публиката играят покер с повдигане на залозите.

Борисов е подготвен да поеме медийните офанзиви, до момента в който Пеевски зад кулисите пренарежда властовия Пасианс.

Тандемът се връща на власт и задържането на Велико Желев е знак към западните босове – сменяме играта, всичко ще е по вашите правила – никаква корупциия и прочие.

Американците нямат различен ход. Бойко Борисов и Делян Пеевски са действителни властови фактори, които одобриха играта на американците – да дърпат конците зад кулисите.

Отпред ще бъдат Даниел Митов, който уреди поддръжката на американците в акцията за Бойко Борисов, и Филиз Хюсменова, която ще е европейският вектор на ДПС-Доган-Пеевски.

bgsniper.com
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР