Познавате ли мъж Скорпион? А може би вашият любим е

...
Познавате ли мъж Скорпион? А може би вашият любим е
Коментари Харесай

Никога не казвайте ТОВА на човек зодия Скорпион

Познавате ли мъж Скорпион? А може би вашият обичан е тъкмо от тази зодия. Ако имате любовен интерес от зодия Скорпион и смятате да го превърнете във ваш сътрудник, ето какво би трябвало да знаете преди този момент. Това са някои истини за мъжа Скорпион!

Той постоянно е прав – даже и да не е. Никога няма да признае правотата на различен с изключение на на себе си. Това е срещу егото му. Ако инцидентно сгреши, никога не му го казвайте непосредствено и не му напомняйте за това.

Той е ревностен – може би си имате най-хубав другар, с който сте израснали, няма значение, той ще ревнува и от него. Скорпионът желае да знае, че той е единственият мъж в живота ви. При всички други случаи ревността просто го връхлита.

Той е добър другар – за него приятелите са доста значими. Той е правилен към тях, държи на същото и насреща. Очаквайте да желае вечери единствено за себе си и приятелите си. Той няма да ги загърби, тъй като е във връзка. Можете да сте сигурни обаче, че ще бъде предан и към вас.

Той е недоверчив – мъчно ще го излъжете, даже да става дума за благородна неистина, целяща изненада за него. Веднага ще разбере, че нещо става и ще желае да узнае какво е то. Много е подозрителен и недоверчив. Трудно ще скриете каквото и да е от него.

Той е самоуверен – обича провокациите, измененията и новите чувства. Обича и високия адреналин. Често поема опасности, а част от заниманията му са свързани с рискови прекарвания. Той е доста самоуверен.

Той е почтен – и държи на това качество у своята партньорка. При него не може да съществува връзка с неистина. Важно е да бъдете открити с него, да му покажете възприятията си, да споделяте с него, да говорите. Той доста държи на това.
7 изпитани метода да спечелите сърцето на зодия Скорпион
Скорпионите са доста мистериозен и загадъчен знак изключително когато стане въпрос за любовта. Те имат постоянна ценностна система и чакат същот...

Той е водач – и може да се оправя в напрегнати обстановки. Имайте му доверие и вярвайте в него. Той обича да се бори и да се потвърждава. Това гали егото му и се усеща горделив със себе си, изключително в случай че става дума за работна атмосфера.

Той е деен – работи импулсивно, мисли бързо, взима решения без да се чуди. Ако вие не сте като него, мъчно ще поддържате връзките. За него е значимо да изразявате позицията си и да заявявате себе си.

Той е пряк – няма да ви спести нищо. Той споделя какво мисли и усеща, даже това да не ви хареса. Той обаче ще ви каже, че ви обича, щом го почувства. Не крие страсти, не се опасява от тях, а ги прегръща.

Той обича живота – пробва нови неща, има куп забавни и това му носи наслада и наслаждение. Живее през днешния ден и се любува на живота.

Скорпионът е съчетаем с представителки на зодиите Дева, Рак, Риби и Козирог, тъй че действайте самоуверено, в случай че сте някоя от тези зодии и сте си набелязали мъж Скорпион.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР