Познато ли ви е това чувство, когато смятате, че сте

...
Познато ли ви е това чувство, когато смятате, че сте
Коментари Харесай

Енергийните вампири, представящи се за приятели, от които трябва да бягат знаците на зодиака

 maxresdefault
Познато ли ви е това възприятие, когато смятате, че сте се сдобили с  нов другар, само че напълно скоро  разбирате, че с появяването му в живота ви се появяват все  повече неволя? Снижава се вашата самокритика, нямате време за себе си и нормално след среща с подобен другар имате възприятието, че той е изсмукал от вас цялата ви сила.

Защо се случва това? Понякога –  е въпрос на неприятно въздействие, от време на време в следствие на  хитри операции, а от време на време и поради личния ви темперамент.

Да забележим какво мислят астролозите за това.

Овен

Овен би трябвало да се  опасява от тези другари, които имат   храброст и неблагоразумие, с цел да поддържат най-безумните хрумвания на  представителя на знака. Тези хора „ въодушевяват “ Овена да прави това, което не трябва, а по-късно се преструват, че нямат нищо общо. Когато настъпи разплатата за безразсъдните дейности, тези „ другари “ изчезват от погледа ви.

Телец

Телецът би трябвало да се пази от тези, които в живота му  провокират комплициране, суетност, неспокойствие и яд, не са съществени и не желаят да извършват обещанията си. Тези „ креативен натури “ са по своему  чаровни и могат да завоюват благосклонностите на представителите на този знак, а по-късно да унищожат техните проекти и да основат доста проблеми, за възникването на които Телецът ще упреква себе си.

Близнаци

Опасните другари за „ Близнаци “ са тези хора, които желаят да „ повлияят “ на представителите на знака и не отстъпват,  в случай че в началото това не им се е получило. Отначало тяхното наличие в живота наподобява много потребно: те оказват помощ да реализираме цели, да се отървем от неприятни привички. Но на прочувственото положение на Близнаци  всичко това действа  извънредно печално: непрекъснатият напън, даже и най-ласкавият,  е противопоказен на представителите на знака.

Рак

Раците като че ли ги притеглят тъкмо такива хора, от които би трябвало да стоят настрани. Ако измежду вашите другари има  безпределно снизходителни към вашите недостатъци, които са в положение да кимат с схващане и са подготвени да прекарват часове в слушане на недоволствата ви, знайте, че точно общуването с тях ви пречи да вървите напред и да решавате навреме проблемите си.

Лъв

Лъвовете могат да се грижат за  себе си и  рядко ги „ заплашват “  рискове. Но все пак „ зли “ другари   имат и те. Тези хора постепенно, само че несъмнено намаляват самочувствието на представителите на знака. Веднъж ще ги посъветват да се заемат с непечеливш бизнес, различен път ще им загатнат, че е време да преминат от стилните юношески трендове към безконечните класики … Тези неща по принцип са  изцяло безвредни, само че в огромно количество са изключително нездравословни за Лъвовете.

Дева

Дева е доста придирчива към приятелите, само че има и изключения. Много от тези другари постоянно им е  неприятно, безпомощни са и въобще  „ умират “. Към такива Дева постоянно е  подготвена да се втурне и  да им оказва помощ за сметка на личния си живот, ползи, каузи и проблеми. И тогава стартира да се чуди за какво всичко върви към дъното.

Везни

Везни обича да се разбира  с всички. Това обаче е капан: те позволяват до себе си тези, които не би трябвало да са до тях. Това са хора, които могат да създадат от мухата слон, да основат стихия в чаша с вода, с една дума, проблем, който изисква неотложно деяние … Везни! Ако един човек, даже и доста приветлив, ви пречи да мислите умерено, да взимате осведомени решения и да преценявате обстановката от разнообразни ъгли, връзката с него е малко евентуално да ви бъде от изгода.

Скорпион

За Скорпионите съставляват заплаха тези, които одобряват прекомерно съществено представителите на знака. Колкото повече представители на знака споделят с такива хора, толкоз по-малко те са  самоиронични, а тъкмо самоиронията постоянно оказва помощ на Скорпионите да заобикалят проблеми и да не навлизат в излишно трагични обстановки.

Стрелец

Стрелците избират да работят и да споделят какво мислят. Следователно, те се пробват да бъдат другари с подобни  хора. Но казусът на  този представител на знака е, че той постоянно не разпознава лъжите и постоянно приема ласкателството за искрено удивление. Ако слушате от „ приятеля “ си единствено сладки думи, помислете си дали той в действителност е ваш другар.

Козирог

Козирозите елементарно могат да бъдат хванати на въдицата на отговорността, и това ги прави уязвими. Помислете си дали има до вас човек, за който непрестанно вършиме нещо, а  самите вие да не желаете да го вършиме. Опасният другар е елементарно да се разпознае: постоянно ви е мъчно да му откажете и по тази причина той желае от ден на ден и повече.

Водолей

За Водолея са рискови тези, които знаят по какъв начин да си играят с упоритостите на представителите на знака. Дори и в най-интимните връзки с такива хора има нотка на конкуренция или, най-малкото, съпоставения, в които Водолеите постоянно губят малко – а най-неприятното нещо е, че те привикват с това последователно като не помнят, че да се усещат спечелили е доста по-приятно.

Риби

Рибите би трябвало да заобикалят контакти с хора, които не могат да им кажат или покажат нещо ново за тях. Такива хора нормално слушат доста деликатно, възхищават се, имат вяра на всичко, което казвате, и откакто се срещнете с тях, чувствате себе си като човек, в случай че не популярен, то най-малко напълно всезнаещ. Усещането, несъмнено, е прелестно, само че тъкмо заради това представителите на знака от време на време губят напълно интерес към света към тях.

Как да се отървете от “подаръците ”, които ви убиват с отрицателната си сила

Не всеки е в положение да одобри обидни думи и изкусно да “върне топката. ” За страдание, най-тежки и дълготрайни остават думи и дейности, свързани с близки хора. В бъдеще това…

Цялата публикация

Никога не го гледайте в очите! Ама в никакъв случай!

 

Ще кажете какво толкоз – да се гледам  в огледалото? Но  експертите  по биоенергия са на друго мнение. Те смятат, че  взирайки се  в очите на отражението си, отдаваме част…

Цялата публикация

Най-неверният Знак на Зодиака

 

Някои представители на зодиакалния кръг несъзнателно стават заложници на своите стремежи. Да запазят верността им пречи подобен фактор,  като датата им на раждане, която е  виновна за характера и поведението…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР