"Позицията на правителството е с отворена възможност за промяна на

...
"Позицията на правителството е с отворена възможност за промяна на
Коментари Харесай

Цветанов: Решението за руските дипломати може да се промени

"Позицията на държавното управление е с отворена опция за смяна на решението, което имаме единствено от няколко дни.
За мен по-важното е, че българският парламент не разреши да има декларация, в която Българска социалистическа партия желаеха категорично да бъдат направени заключения да не се гонят съветски дипломати от България, сподели Цветан Цветанов.

Подкрепяме Англия, само че не гоним съветски дипломати

Той означи, че Народното събрание би могъл да излезе с единна декларация, само че тя би трябвало да кореспондира с решението на Съвета на Европейския съюз и с лидерската среща, която имаше доста ясна позиция по отношение на предпоставките и това което съветската страна е направила в Обединеното кралство.

Аз съм уверен, че страната ни би трябвало да резервира своя суверенитет и да бъде единна в позицията си с европейските развити демократични общества ", сподели пред публицисти заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в местността "Рупите ", край Петрич.

"Затова не позволихме Народното събрание да излезе с декларация, която да има друга посока, която е задачата на Българска социалистическа партия.
Българска социалистическа партия водят антиевропейска политика. Мога да дам образци - и позицията им за Крим, и за глобите против Русия.

Президентът Радев, по време на служебния кабинет, също поддържа глобите против Русия. Цялата европейска демократична общественост не е срещу съветския народ, всички ние сме за положителни връзки и да има нужната връзка с съветския народ, само че това което сега се прави в Русия е неприемливо да го има в 21-ви век, означи Цветанов.

Цветан Цветанов се включи в районната самодейност на МГЕРБ - Благоевград "Да пуснем корени в България ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР