Позицията на Косово относно „Отворени Балкани“ не е пречка за

...
Позицията на Косово относно „Отворени Балкани“ не е пречка за
Коментари Харесай

Еди Рама: Позицията на Косово относно „Отворени Балкани“ не е пречка за укрепване на нашите отношения

Позицията на Косово по отношение на „ Отворени Балкани “ не е спънка за подсилване на нашите връзки. Това сподели по време на конференция министър председателят на Албания Еди Рама, оповестява

Отговаряйки на въпроси за " Отворени Балкани " и връзките сред Косово и Сърбия, Рама сподели на конференция, че неговата и на Албания позиция за връзките сред Косово и Сърбия е известна.

Еди Рама разяснява още, че Албания, която е част от самодейността, има разнообразни визии за " Отворени Балкани " от Косово, само че добави, че това не трансформира " междудържавните връзки ".

„ Що се отнася до „ Отворени Балкани “, имаме два разнообразни метода. От друга страна, всички би трябвало да свикнем да не мислим едно и също за всички неща, само че това не ни пречи да поставим всички старания, с цел да създадем верните неща дружно за нашето бъдеще. Различните отзиви във връзка с „ Отворени Балкани “ не са спънка за подсилване на нашите връзки “, добави още Рама.

Премиерът на Косово Албин Курти съобщи, че междуправителствените срещи потвърждават, че Косово и Албания могат " да приказват, възнамеряват, се спогаждат, без да мислят и без да загатват северната съседка на Косово ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР