Позицията на ДПС още от тази година е много ясна

...
Позицията на ДПС още от тази година е много ясна
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов, ДПС: Войната в Украйна не носи положителен ефект за никого

Позицията на Движение за права и свободи още от тази година е доста ясна – ние сме за спокойно решение на спора в Украйна. Това сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов, съобщи   " Фокус “. " Като цяло – като партия и като страна ние сме съпричастни с битката на украинския народ “.

Относно случилото се, данните, с които ние разполагаме, са доста нищожни, осланяме се на изказванията на международните водачи, както и на американския президент, добави Ибрямов. " Да оставим експертите да открият какво тъкмо сее случило и по-късно може да разясняваме по-обстойно. По-късно в Комисията по защита взаимно с Комисията по външна политика, където ще бъдат изслушани съответните служби, тъй че надяваме се в най-скоро време да излезе достоверната информация какво тъкмо се е случило “.

Нека да изчакаме формалната информация, само че е реалност, че самата война в 21 век не носи позитивен резултат за нито една от страните – нито за едната, нито за другата, съобщи Ибрямов. " Надяваме се по най-мирен метод със съответните диалози това да завърши в най-скоро време “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР