Позицията на Атака по въпроса за Националната служба за охрана

...
Позицията на Атака по въпроса за Националната служба за охрана
Коментари Харесай

Павел Шопов със сериозни критики към НСО, сравни ги с УБО

Позицията на " Атака " по въпроса за Националната работа за защита е кардинална, тя е поредна и непроменена от 2005 година.. Вместо от комунизма да бяха непокътнати някои неща като опазване на здравето и обучение, беше непокътната Управление безопасност и охрана (Пето управление н.
Това сподели от парламентарната естрада депутатът Павел Шопов по време на разискването на президентското несъгласие върху измененията в Закона за Министерството на вътрешните работи.
Ако съображенията на едната и другата страна са конюнктурни, нашата позиция, че е нужна решителна и кардинална смяна, е константна Това е голям щат, десетки милиони отиват за нейната прехрана, съобщи той.
За нас тази смяна в Закона за Министерство на вътрешните работи е част от този развой. Този Закон за Министерство на вътрешните работи е прекрасен, тъй като той ще докара до разпускане на службата рано или късно. Ще се наложи разформироването на Управление безопасност и охрана (Пето управление н, което с леки промени продължава да работи и през днешния ден.
Ако би трябвало и смяна на Конституцията да се направи, само че би трябвало да се върви към разпускане на тази работа. Никъде няма такава работа, която да съществува във типа, в който е съществувала в тоталитарното комунистическо време, акцентира Шопов.
Затова този закон е огромна крачка в тази посока. Ние от " Атака " ще гласуваме по кардинални, а не по конюнктурни съображения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР