Позиция на историка Емил Джасим, публикувана във Фейсбук страницата му: От

...
Позиция на историка Емил Джасим, публикувана във Фейсбук страницата му:
От
Коментари Харесай

Емил Джасим: Защо Румен Радев трябва да бъде съден за държавна измяна

Позиция на историка Емил Джасим, оповестена във Facebook страницата му:

„ От началото на месец май 2021 година до момента са минали 23 месеца (без 10 дни).

От тях съветската марионетка Румен Радев е управлявал през марионетните нему служебни държавни управления единствено досега 16 месеца, разпределени както следва:

Стефан Янев  - 4+3 месеца
Гълъб Донев - 6+3 месеца

През това време върлуваше коронавирус пандемия, която единствено по време на неговото ръководство взе над 20 хиляди жертви, най-много заради цялостното безучастие във връзка с имунизацията, както и заради тоталното безучастие по подготовка на здравната система за поредицата пандемични вълнѝ.

Също по този начин в границите на последните две служебни държавни управления Радев не просто отхвърли помощ на Украйна, а безусловно смело отхвърля да се съобрази с решение на Народното събрание по този въпрос, с което нарушава непосредствено Конституцията.

Същото това държавно управление обещаваше апокалипсис без съветски газ и заради това настояваше България да стартира да заплаща в рубли на Газпром, НО този апокалипсис въобще не настъпи.

Което не попречи на същото това служебно държавно управление да задължи България с 13-годишен контракт за пазаруване на съветски газ през турски пристанища, още веднъж напълно прекрачвайки пълномощията си.

Наред с това служебното държавно управление на Румен Радев отхвърли да внесе бюджет при работещ парламент, с цел да може след това да плаши с банкрут.

Лично Радев отхвърля най-хубавата опция за рационализация на българската войска, която бил получила най-съвременно западно и съвместимо със стандартите на НАТО въоръжение, в замяната остарялото руско такова.

Междувременно инфлацията безусловно галопира на ежедневна база, а служебното държавно управление отстрани тихомълком единствената действителна мярка, облекчаваща потребителите - 25 стотинки на литър гориво.

Това са главните дейности на съветската марионетка Румен Радев и неговото марионетно държавно управление, които потвърждават абсолютно, че той работи напълно в ущърб на българския народен интерес и напълно в интерес на Русия.

Румен Радев би трябвало да бъде съден за държавна измяна.

За това гласуваме на 2-ри април “.
 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР