Позабравили сме усещането какво е да стоиш на ученическата или

...
Позабравили сме усещането какво е да стоиш на ученическата или
Коментари Харесай

Градски пейзажи с модно east coast вдъхновение

Позабравили сме чувството какво е да стоиш на ученическата или университетската пейка, само че пък това напълно не ни пречи да харесваме колежанския preppy жанр, който е измежду водещите трендове за сезон есен/зима 2022. Той е едно от главните музи и в новата сбирка на Tommy Hilfiger, в която американската фешън къща продължава да реинтерпретира своите типичен визии.

В нея обаче незабавно се откроява новото монограмно лого, което виждаме под формата на принт както върху част от облеклата, по този начин и при аксесоарите. И на нас толкоз ни хареса, че взехме решение да ви покажем дамски тоалет, в който напълно сме облечени в него. От необятния панталон през полото до суитшърта и шапката – монограмът на марката прави есенния ни стайлинг толкоз характерен, че да се открои незабавно на фона на градските пейзажи, които не всеки път са толкоз фотогенични. Но въпреки всичко София си има своите красиви кътчета, които да се трансфорат в съвършения декор на емблематичната за Tommy Hilfiger композиция от цветове – бяло, алено и синьо.



Тук обаче виждаме и по какъв начин могат да се комбинират ефирни с по-плътни материи, с цел да се получи едно стилно наслоение на облекла, което в студените месеци е неизбежно, само че пък може да бъде направено много стилно. Особено когато имаме както базисни модели, по този начин и малко по-дръзки като тези с монограма.



При моделите от мъжката сбирка Tommy Hilfiger също прави поклон към именитите preppy тоалети от предишното си. Ризи, блейзъри, бомбър якета и плетени жилетки са измежду основните модели за сезона. Едва ли можем да си представим нещо по-класическо от дънки, поло шърт и суитшърт, когато става въпроси за типичен Tommy стайлинг, изключително при мъжете, които се доверяват на марката. При обувките акцентът е върху адаптирането с лекост и грациозност от вкъщи към офиса. Съвременният взор към колежанската хармония предлага изтънчена сбирка от най-необходимите аксесоари и обувки за сезона. Така че даже и най-небрежния тоалет да наподобява изтънчено.



С поддръжката на Tommy Hilfiger

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР