Появиха се още горещи подробности покрай ареста на Християн Гущеров.

...
Появиха се още горещи подробности покрай ареста на Християн Гущеров.
Коментари Харесай

Този Път Наистина Я Загази! Разкриха Всичко За Екшъна С Гушеров!

Появиха се още горещи детайлности около ареста на Християн Гущеров. Милионерският правоприемник е блъсна с Мерцедеса си полицейска патрулка, написа Блиц.

Това се случило при опита на униформените да да го спрат за инспекция.

Милионерът е отказал и тестът за алкохол и неразрешени субстанции, което още повече утежнява ситуацията му.

Както към този момент стана ясно, той е бил задържан след разгулен запой в известно столично заведение.

Богаташът купонясвал в паметното заведение „ Домби “, на което от години се носи славата на мутренски клуб. Това беше едно от обичаните заведения на починалия Жоро Илиев. На същото място преди две години беше намушкан с нож Багата.

Снощи Християн Гущеров е купонясвал там дружно с приятелите си в компанията на солидна защита. Между компанията му и тази на прилежащата маса избухнал скандал.

Екшънът траял и вън от заведението, където богаташът догонил съперника си.

Синът на Добромир Гущеров ще остане в ареста 24 часа. Прокуратурата ще упорства за по-тежко наказване. Вече е формирано произвеждане против някогашния на Мария.

В хода на започнатото следствие не е изключено да има още арести. Издирват се и другите лица, които са взели участие в мелето.

Припомняме, че тези дни Християн Гущеров възнамеряваше да предложи брак на обичаната си Светлана Василева. Клюките гласят, че той е вманиачен по плеймейтката и след раздялата с Мария е подготвен да се венчае за повторно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР