Появи се втори кандидат за съвместна работа в Хебър (Пазарджик).

...
Появи се втори кандидат за съвместна работа в Хебър (Пазарджик).
Коментари Харесай

Англичани искат да инвестират в Хебър

Появи се втори претендент за взаимна работа в Хебър (Пазарджик). Става дума за британска компания, която през вчерашния ден е внесла в общината писмо за капиталови планове, оповестява " Българска телеграфна агенция ". Офертата е импортирана по формалния ред в Община Пазарджик, само че досега оттова не са дали отговор.

" Нашето предложение се отнася за цялата конструкция на клуба - мъжки тим, школа и усъвършенствания по стадиона. Знаем, че има и друго предложение, от италиански вложители, което главно е фокусирано върху първия тим. Очакваме клубната администрация и общинското управление в лицето на кмета да избере с кого да работи ", разкрива човек, който е част от структурата.

Английският консорциум се финансира от фонд от Дубай и японски ефирен магнат. Ако вземат участие в Хебър, то това няма да бъде първи футболен план за тях. Ангажирани са и с други начинания. Икономическите им ползи се простират в Южна Америка, Канада, Япония и Дубай, а с изключение на с медии, са свързани и със строителство, както и с възстановителна активност.

От компанията афишират, че концепцията не е да стават еднолични притежатели, а да работят взаимно с Община Пазарджик, с цел да бъде предпазен и публичният интерес. Връзката е направена от човек от Пазарджик, който има пряк контакт с Консорциума. Въпросното лице е обяснило каква е обстановката в Хебър, потребността от свежо финансиране. След бърза инспекция на обстоятелствата, решението било да се изпрати писмо до Община Пазарджик за проявен интерес към футболния клуб. Хебър (Пазарджик) влезе тази година в efbet Лига след 21 години очакване.
 Хебър няма да възобнови контракта на Николай Митов
Хебър няма да възобнови контракта на Николай Митов

Сам се е отказал от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР