Появи се смразяващ кръвта обрат за смъртта на 13-годишния Явор.

...
Появи се смразяващ кръвта обрат за смъртта на 13-годишния Явор.
Коментари Харесай

Смразяващ кръвта обрат за трагичната смърт на малкия Явор, Димитър измил кръвта на собствения си брат

Появи се вцепеняващ кръвта поврат за гибелта на 13-годишния Явор. Вчера се разбра, че дребното момче е било убито от 21-годишния си брат Димитър, който го прегазил с трактор.

``
реклама

Днес от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че не Димитър е отговорен за гибелта на момченцето. Убиецът е различен от братята на Явор. Това е 38-годишният Мирослав Г., написа Блиц.

„ Той е прегазил с трактор 13-годишният си брат Явор Г. в романското село Камено поле “, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

БЛИЦ напомня, че трагичният случай е станал 30 минути след среднощ през вчерашния ден в парк накрай селото. 

От формалния информативен бюлетин на полицията стана ясно, че детето е прегазено от 38-годишния си брат Мирослав, а не както бе обявено по-рано от 21-годишния Димитър. Оказва се, че във семейството са общо 5 деца. 

Мирослав е карал колесен трактор „ Болгар “, макар че е недееспособен. Той е седнал зад кормилото на машината и откакто е използвал алкохол, като тестът посочила съществуване на 0,72 промила. 

По неразбираеми и досега аргументи 13-годишният му брат се озовал под гумите на тежката техника и умрял. 

Очевидец на нещастието незабавно повикал кола за спешна помощ, само че медицинския екип единствено открил настъпилата неочаквана гибел на 13-годишния Явор. А Мирослав в същото време се опитал да заличи следите от гумите в тъмното и даже ги измил от кръвта на личния си брат. До дървото обаче издайнически още стояли маратонките на убитото момче когато пристигнали проверяващите служители на реда.

Мирослав незабавно е бил арестуван в районното ръководство в Роман. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР