Появи се първа снимка на 32-годишния албанец, който е сочен

...
Появи се първа снимка на 32-годишния албанец, който е сочен
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на един от закоравелите килъри, убили известния адвокат Зафиропулос

Появи се първа фотография на 32-годишния албанец, който е апетитен за един от убийците на известния атински юрист Михалис Зафиропулос. Той бе премахнат на 12 октомври в адвокатската фирма си, която се намира на улица Асклепий 154.



Преди 10 години 32-годишният закоравелият нарушител бил наказан на 25 години затвор за обир в региона Галаци и Халкида. Той, дружно със съучастниците му тогава, приближава паркирани коли, в които имало влюбени двойки. След това изнасилва двете млади дами, които били в колата, ограбва жертвите си и изчезва.

Въпреки че 32-годишният албанец е взел участие в грабежи и обстоятелството, че той е изнасилил две дами през 2015 година, откакто излежа една трета от присъдата си се освобождава, като употребява удобните разпореждания на закона Параскевопулос. След това напуща Гърция и се връща назад в Албания, където се причислява към мафията , само че не остава дълго време.

32-годишният палач нелегално се връща в страната и продължава дейностите си. Този път още веднъж пада в ръцете на полицията. Той е хванат за 12 обири. Оправдан по девет от тях, само че е наказан на отнемане от независимост за останалите три.

Миналият септември, макар тежкото му незаконно минало, той получава отпуска от пандиза в Касандра. Не се връща и на съдбовния 12 октомври прострелва юриста в адвокатската фирма му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: в. Български новини
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР