Появата на съпредседателя на Продължаваме промяната в дебат в ефира

...
Появата на съпредседателя на Продължаваме промяната в дебат в ефира
Коментари Харесай

Поява на Кирил Петков в тв студио изгони ГЕРБ

Появата на съпредседателя на " Продължаваме промяната " в спор в ефира на бТВ изгони двама съперници от ГЕРБ.

Петков изненадващо влезе в студиото, където от името на Политическа партия трябваше да взе участие някогашният народен представител Венко Сабрутев. Това разгневи участничката от ГЕРБ Деница Сачева, както и водещата Мария Цънцарова.

Обяснението на Петков бе, че Сабрутев е бил възпрепятстван по персонални аргументи. Сачева обаче се оказа с подкрепление - Томислав Дончев, по личните му думи минаващ наблизо около постройката на малкия екран и решил да пристигна, тъй като схванал, че това било " свободно мероприятие ".

В студиото настана 10-минутна какафония от обвинявания за какво Петков е нарушил регламента, който бТВ е наложила и не се е явил Сабрутев, както и за какво от Политическа партия не предизвестили по-рано.

Така наранени двамата " дебатиращи " от ГЕРБ напуснаха студиото още преди старта на диалога всъщност.

Така в дебата останаха Петков, Мартин Димитров ( " Демократична България " ), Любомир Каримански ( " ИТН " ) и Деян Николов ( " Възраждане " ).

Разговорът завърши както и стартира. Този път съпредседателят на Политическа партия бе подложен на разпит от страна на бТВ за какво се е явил вместо Сабрутев. Той уточни, че било по-добре да пристигна водач, в случай че ще се приказва за бъдещи политики. После пък водещата отвърна, че персоналните аргументи на Сабрутев се оказали присъединяване в друго студио. Не стана ясно кое. Но Сабрутев е бил в Нова тв часове преди дебата по бТВ.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР