Появата на новороденото в живота на 45-годишния Хоакин Финикс стана

...
Появата на новороденото в живота на 45-годишния Хоакин Финикс стана
Коментари Харесай

Хоакин Финикс и Руни Мара станаха родители, а името на бебето ще ви просълзи!

Появата на новороденото в живота на 45-годишния Хоакин Финикс стана известна , откакто папараците снимаха Руни Мара на улицата.

В мрежата се появиха фрагменти от 24 септември, на които 35-годишната Руни Мара се качва в колата, само че към този момент няма объл стомах. Преди това тя беше снимана в последните стадии на бременността още веднъж в Лос Анджелис.

on Sep 27, 2020 at 12:53pm PDT

Режисьорът Виктор Косаковски, чийто филм "Gunda " е продуциран от Хоакин, показа новината на скорошна прожекция по време на филмовия фестивал в Цюрих. Според него Хоакин не е участвал на популяризирането на кино лентата, тъй като „ преди малко е станал татко на хубав наследник “ .

on Sep 25, 2020 at 2:16am PDT

Режисьорът също по този начин разкри по какъв начин двойката е кръстила сина си - Ривър, в памет на починалия брат на Хоакин, който умира трагично през 1993 година от свръхдоза едвам на 23-годишна възраст. Именно в негова чест беше и речта на артиста по време на премиите „ Оскар “ по-рано тази година, когато беше почетен с премията за най-хубава мъжка роля за „ Жокера “. Тогава Финикс приключи речта си със следните думи:

„ Когато беше на 17, брат ми написа този стих: „ Бягай към спасението с обич, а мирът ще последва. “ Благодаря ви. “

on Sep 27, 2020 at 2:00pm PDT

Хоакин и Руни обичайно се въздържат от мнения, защото са една от най-пазещите персоналния си живот двойки в Холивуд. Те започнаха да се срещат през 2016 година и се сгодиха през лятото на 2019 година Засега не се знае нищо за формален брак.
 Милите моменти на Хоакин Финикс и Руни Мара  Милите моменти на Хоакин Финикс и Руни Мара  Милите моменти на Хоакин Финикс и Руни Мара  Милите моменти на Хоакин Финикс и Руни Мара
 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР