PowerAD е онлайн платформа, която среща взаимните интереси на рекламодатели

...
PowerAD е онлайн платформа, която среща взаимните интереси на рекламодатели
Коментари Харесай

Прочетете Бързо! От Лятото Шофьорите В България Ще Могат Да Печелят Пари Без Да Правят Нищо, Ето Как!

PowerAD е онлайн платформа, която среща взаимните ползи на рекламодатели и притежатели на коли. Използваните мобилни приложения разрешават да се сътвори голяма мрежа за разпространяване на реклами посредством брандиране на коли. Собствениците на колите печелят от движещата се с техния автомобил реклама, а рекламодателите и рекламните организации получават в действително време данни за рекламните си артикули.

В София към този момент има към 600 водачи, които чакат планът да действа и у нас. Предстои той да проработи и в няколко други балкански страни. Стартъпът към този момент е деен в редица европейски страни, Азия и Африка, а водачите участващи в онлайн платформата са над 55 000. Тя е ориентирана към редовия лидер на автомобил, а заплащането му зависи от бюджета, който съответната компания е отделила за реклама и километрите, които би трябвало да измине.

Водачът се записва в мобилно приложение, кандидатства за рекламна акция, а компанията го утвърждава. Брандирането на автомобила няма да е за сметка на водача. От изискванията на рекламната акция ще зависи в кои региони на съответния град ще би трябвало да обикаля лидерът и коя част на колата му ще бъде брандирана. Обикновено рекламодателите заплащат минимално по Евро 0,20 на километър. Водачът ще бъде наблюдаван дали съблюдава изискванията на акцията посредством GPS в телефона си.

Автомобилът би трябвало да бъде след 2006 година, а в случай че той е електрически, на водача ще му бъде плащано двойно. Компанията има блян да се употребяват допустимо повече екоавтомобили.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР