Повтарящата се практика на телефонните измами и за размера на

...
Повтарящата се практика на телефонните измами и за размера на
Коментари Харесай

Цацаров настоява и за превенция срещу телефонните измамници

Повтарящата се процедура на телефонните измами и за размера на вредите трябват с изключение на арести и систематични интервенции, да се поставят старания и за предварителна защита. Затова настоя основният прокурор Сотир Цацаров на националното заседание в Главна дирекция " Национална полиция ", отдадено на сполучливи реализации за противопоставяне на закононарушения, свързани с телефонните измами, както и с трафика на опиати.

Главният прокурор посочи, че е нужен от една страна и систематичен метод против телефонните измамници.

" Целта, която се преследва е обща ", съобщи още Цацаров и уточни, че са направени видеоклипове за предварителна защита на телефонните измами, които ще се излъчват по няколко малките екрани.

" От през вчерашния ден няма нито едно позвъняване за машинация на българска територия ", уточни заместник-главният прокурор Иван Гешев. Той е удовлетворен от положителното взаимоотношение на всички служби на Министерство на вътрешните работи и благодари и на Националното бюро на Румъния за съдействието.

По думите му най-високото равнище, до което се стигало са равнище мулета, които получават парите от излъганите български жители.

Гешев се надява в близката една година обстановката с телефонните измами да бъде по-различна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР