Поводът е 25 години на Инър Уийл клуб в Пловдив Дърво

...
Поводът е 25 години на Инър Уийл клуб в Пловдив
Дърво
Коментари Харесай

Юбилейна пейка и дърво в парк „Ротари”

Поводът е 25 години на Инър Уийл клуб в Пловдив

Дърво във връзка 25-та годишнина от основаването на Инър Уийл клуб Пловдив засадиха в Ротари парк в регион „ Тракия ” дамите от клуба. Те подариха на пловдивчани и скамейка с обръщение във връзка четвърт вековния празник на локалната организация.

Гости на събитието бяха регионалният шеф Ангел Стоев, кметът на Район „ Тракия ”-Костадин Димитров и общинският консултант Иван Вичков. Те получиха знаците на Инър Уийл клуб като знак на почитание и признателност за поддръжката им.

Президентът на клуба Аделаида Петрова напомни  как преди 25 години госпожа Майя Чаушева – първи президент, основател и притежател на премията „ Маргарет Голдинг ”, е посяла семенцето на Инър Уийл в България – клуб Пловдив.

Тя съобщи:„ Днес, след четвърт век вярна работа в интерес на обществото и другарството, за нашия празник оставяме скамейка и ще посадим дърво “.

Направи ретроспекция на активността на Инър Уийл клуб Пловдив.

Сподели взаимните планове с Ротари клуб Пловдив-„ Антидрога “-винаги потребен и настоящ.

Припомни по какъв начин дамите от клуба обгрижваха деца в неравностойно състояние в обществения дом „ Къща ” в квартал „ Коматево ”, „ Св. Св. Константин и Елена ” в „ Тракия ”.През годините раздаваха степендии на деца с разнообразни таланти-пеене и изобразяване.Грижиха се за самотна майка с бебе.

Сред многото добрини, които са сторили членовете на пловдивския клуб се подрежда идеята „ Да оздравеем с приказка ”,в поддръжка на националния план “Чети-дари “.По този план дамите подариха апарати за кръвно налягане за деца в Онкохематология Пловдив.

Подпомогнаха украински фамилии бежанци.

Дариха топли облекла,обувки и ботуши за 220 деца от ОУ „ Васил Левски ” село Кърнаре,Карловско.

На тържеството присъстваше Чеарменът на Дистрикт 248 за 2022/23 година Радостина Георгиева.

Присъстващите си пожелаха да посрещнат идващия празник на Инър Уийл клуб Пловдив в положително здраве и с почтени каузи в работа на обществото и другарството.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР