Повишаване на доходите на населението чрез инвестиции е добра мярка

...
Повишаване на доходите на населението чрез инвестиции е добра мярка
Коментари Харесай

Пламен Данаилов, ИТН: Намаляването и свиването на капиталовите разходи е грешка


Повишаване на приходите на популацията посредством вложения е добра мярка против растящата у нас инфлация. Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Пламен Данаилов, лидер на листата на ИТН в 24 МИР – София и в гр. Сливен.

Орязването на финансовите разноски е най-лошото предложение на Министерство на финансите, уточни Данаилов. По думите му неналичието на финансови разноски води до липса на приходи и заплати в редица браншове.

Идеята за таван на цените на храните не е работещ вид, тъй като това ще направи един доста дребен кръг от хора доста богати. Комисията за защита на конкуренцията би трябвало да се сезира по отношение на повишаващите се цени, к аза Данаилов. По думите му инспекции би трябвало да бъдат осъществени във всички огромни хранителни вериги и да бъде открито има ли картел при цените на храните.

По отношение на банкрута на банки в Съединени американски щати Пламен Данаилов означи, че българските банки са извънредно постоянни, тъй като влагат консервативно поверените им средства.

Губим от забавянето на влизането на България в еврозоната, а реалистичната дата за приемане на еврото у нас е 1 януари 2026 година За да има високи приходи е належащо да има вложения, а те ще се случат, когато станем част от еврозоната, тъй като това ще улесни задграничните вложители. Валутният ръб също е постоянен, уточни още Пламен Данаилов.

Кампанията върви неенергично, тъй като хората към този момент са изморени от избори, а политическата ни система се е изчерпала. Нямам подозрение, че ще бъдем част от идващия парламент, а гласоподавателите видяха, че можем да ги представляваме добре.

Пламен Данаилов бе номиниран от Има Такъв Народ за министър председател във втория проекто кабинет на групировката през лятото на 2021 г. 

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР