Поведението й е неуважително към всички онези, които работеха до

...
Поведението й е неуважително към всички онези, които работеха до
Коментари Харесай

Скандал със спортист №2 на Бургас, освободиха я от родния й клуб заради бойкот и инат

Поведението й е неуважително към всички тези, които работеха до този миг за нейното развиване, сподели треньорката й Елена Симеонова

Втората в класацията " Спортист на годината 2022 " в Бургас  - гимнастичката Ева Брезалиева е освободена от " Олимпия " (Бургас), тъй като се оказа, че е бойкотирала тазгодишната гала в родния си град. 17-годишната състезателка се е обидила, че не е преди всичко в класацията, извоювана от друга гимнастичка - изгряващата звезда Женина Трашлиева.

Решението за освобождението на Ева е взето лично от президента на клуба и първи треньор на гимнастичката Елена Симеонова, съобщиха от Българската федерация по художествена гимнастика.

" На 21 декември в Бургас се организира награждаване на 10-те най-хубави състезатели за 2022 година. Първото място медиите, безусловно справедливо, отредиха първото място на Женина Трашлиева - международна шампионка по худажествена гимнастика с ансамбъла на България. Второто място беше за Ева Брезалиева ( състезателен клуб по художествена гимнастика “Олимпия “ ), която не участва на събитието. Не просто не участва, не си направи труда да осведоми родния си клуб за това, че няма да се яви на това награждаване. Не го приемам като персонална засегнатост. Отдавна съм наясно с тези неща. Не е почтително и не е възпитателно отношението на всички тези, от които зависеше да обезпечат наличието на Ева на тази гала, в символ на почитание към Община Бургас и към всички медии, които гласоподаваха за нея. Не осъзнават смисъла на тази премия и какъв брой доста хора я подкрепяха. От този ден моите взаимоотношения с Ева Брезалиева като неин първи треньор завършиха, както и взаимоотношенията и с клуб “ Олимпия “ ", разгласи Елена Симеонова, която към този момент е провела разговор с шефа на националния тим Деспа Кателиева, в който е декларирала решението си да не картотекира състезателката в ръководения от нея клуб.

Самата Брезалиева също е известена за това решение.

Припомняме, че церемонията бе тържествена, организира се пред цялостната зала на Дома на Нефтохимика. Класацията се изготвя въз основата на гласоподаване на публицистите от Бургас, които дефинират 15-те най-заслужили спортисти през годината.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР