Повечето снимки на Аржентина след спечелването на финала на Мондиал

...
Повечето снимки на Аржентина след спечелването на финала на Мондиал
Коментари Харесай

Пълен шок! Каква световна купа показа Аржентина на феновете

Повечето фотоси на Аржентина след спечелването на финала на Мондиал 2022 са направени с подправена купа, оповестява испанското издание „ Ел Паис “.

Лионел Меси получи международния трофей от президента на ФИФА Джани Инфантино. Лео и останалите аржентински национали се радваха на същинската международна купа, до момента в който бяха на шампионския подиум. Минути по-късно обаче купата е била прибрана от формалните лица на международната централа от съображения за сигурност.
-->
Всички фотоси, направени по-късно на стадиона в Доха, са с фалшификат, който е импортиран на трибуните от почитателите и внезапно се оказва на терена. Дори изображението, с което Лионел Меси постигна рекорд по лайкове (почти 75 милиона) в „ Инстаграм “, не е с истинската купа.

Испанското издание отбелязва, че фамилната двойка Мануел Заро и Паула Зузулич са създали фалшификата преди Мондиал 2022 с желанието да накарат аржентинските национали да се разпишат върху него.

Сред хората, театралничили с фалшификата без да схванат, е и брачната половинка на Лионел Меси Антонела. Анхел ди Мария е футболистът, който демонстрира, че не се снимат с истинската купа.

Той сочи на Меси основна разлика. Двамата се усмихват, само че по никакъв метод не показват, че са разочаровани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР