Повечето смартфони и таблети работят под управлението на ОС Android.

...
Повечето смартфони и таблети работят под управлението на ОС Android.
Коментари Харесай

Google направи голям подарък на всички Android потребители

Повечето смарт телефони и таблети работят под ръководството на Оценка за съвместимост Android. А през днешния ден интернет колосът направи необикновено потребен и прелестен подарък на всички Android консуматори.
Гугъл показа в своя интернет магазин актуализирания гласови помощник Гугъл Assistant , който този път не получи нови функционалности и благоприятни условия, само че за сметка на това стана съчетаем с безусловно всички смарт телефони, работещи под ръководството на операционната система Android 5.0 Lollipop и по-нова. На процедура това значи, че всички притежатели на по-съвременни електронни устройва към този момент могат пълноценно да го употребяват.



Досега гласовият асистент Гугъл Assistant работеше единствено със смарт телефони с Оценка за съвместимост Android 6.0 или по-нова. И още, до момента той не можеше да се употребява в таблетите, само че това към този момент е допустимо.



Засега гласовият асистент Гугъл Assistant знае единствено няколко езика, в това число британски, испански, италиански, японски, немски, френски, корейски и някои други. Очаква се, че през 2018 година асистентът ще научи и славянските езици и тогава ползата към него неведнъж ще нарасне. Гугъл Assistant се смята за “убиеца” на Siri, единствено че за Android устройства. Очертава се яростна конкуренция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР