Повечето от снимките са толкова срамни и неприлични, че могат

...
Повечето от снимките са толкова срамни и неприлични, че могат
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в кметство Младост: Служителка от ГЕРБ снима интимните си части в работно време и ги праща на любовници


Повечето от фотосите са толкоз срамни и неприлични, че могат да бъдат включени в касов хард кор филм за възрастни. На един от фотосите общинарката театралничи от вкъщи си, с белезникава течност, стичаща се по устата й.

На друга се е разкрачила, а под поличката й няма долни дрехи. Заради позорните фрагменти, които бързо станали публично притежание, Светослава Филипова се наложило да напусне Общината.

Коя е тя?

За Светослава се знае, че е от град Неделино и е била държанка на някогашния кмет на региона инж. Румен Русев , който я закрилял на поста. На богатствата позиция да дава отговор за даренията в „ Младост” брюнетката била уредена от нейната вуйна Албена Цанова, която до неотдавна бе основен счетоводител на „ Младост”, като управляваше „ Финансово-счетоводни действия и човешки ресурси”.

Двете имат мощна родствена връзка – майката на Станислава е втора братовчедка на натирената основна счетоводителка. Албена Цанова пробутала още една своя племенница в общ. „ Младост” – дъщерята на своята сестра, която работела в Търговския отдел, само че и тя от дълго време била махната от управата.

Другият сериозен чадър над попрезрялата хитруша опъвал предприемачът Георги Евтимов , притежател на строителната компания „ Булстрой груп”, който от години играе подмолни игрички с управата на региона. Преди няколко години името му лъсна около величествен скандал със застроена градинка в най-търсената първа част на „ Младост”, където вместо алеи за децата, строителят бодна скъпарски комплекс „ Хармония”.

Покровителят на скандалната Светослава Филипова е прочут в бизнес средите като шарлатанин. Георги Евтимов дължал пари на стотици хора.

Въпросните фотоси !
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР