Повечето коментатори определят Слави Трифонов като енигматичен играч. В неговото

...
Повечето коментатори определят Слави Трифонов като енигматичен играч. В неговото
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Слави Трифонов е енигматичен играч, Има такъв народ ще създаде изненади

Повечето коментатори дефинират Слави Трифонов като мистериозен състезател. В неговото политическо меню все още има много по-ограничен избор от цели и цели, които " ИТН " си е задала като партия.
Това съобщи в предаването политологът Димитър Димитров, разяснявайки идните на 4 април и другите играчи в предизборната конкуренция. 
Идеите на Слави са хрумвания, които към този момент сме ги чували - за електронното гласоподаване, за мажоритарната изборна система в два тура, за понижаване на партийната дотация, за опцията основният прокурор да се избира от хората и така нататък ", уточни Димитров. Той разяснява, че Слави Трифонов е индивидът с максимален капацитет да обере протестния избор все още. " ИТН " е политическата групировка, която има капацитет да сътвори изненади като %, който социологията ѝ дава сега. Аз чакам, че " ИТН " може би ще бъде още по-близо като проценти до водещите две обединения - ГЕРБ и Българска социалистическа партия ", означи политологът.
По думите на Димитър Димитров Слави Трифонов продължава с устойчивата рецензия към метода, по който държавното управление се оправя с. " Това е един дискурс, който " ИТН " постанова от горе-долу първите месеци на самата рецесия. Лично считам, че все още Слави Трифонов наподобява като индивида, който най-вече би могъл да се възползва от подобен вид протестен избор ", съобщи политологът.
Димитър Димитров разяснява и под връх К2. " На първо място, когато човек разяснява тази покруса, би трябвало да си дава сметка за почитта към паметта на Атанас Скатов и болката, която изпитват околните му. За страдание, сега това, което се постанова като дискурс по тематиката, е извънредно конфликтно. Никога няма да знаем сигурно какво тъкмо се е случило. Вероятно занапред част от клиентите на тази комерсиална експедиция, в която и Скатов е взел участие, ще споделят някакви обстоятелства ", уточни Димитров.
Той показа, че наподобява притеснително, че Атанас Скатов не е имал със себе си жизненоважни уреди, които са нужни за такива изкачвания. " Наричат се пикел, сечиво, нещо сходно на кирка, по този начин да се каже, без което на теб ти липсва по този начин значимата спомагателна сигурност при нанагорнище и слизане. Но прецизирам, че това са думи на човек, който е бил там на място. Когато се разискват такива деликатни тематики, аз персонално избирам да чувам специалистите ", съобщи още Димитър Димитров.
Защо Веселин Марешки и Валери Симеонов се събраха в коалиция за идните парламентарни избори и с какъв парламент ще се събудим на 5 април - целия диалог с политолога гледайте във по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР